به گزارش شفاآنلاین ،رسول خضری ، با یادآوری مهلت 6 ماهه مجلس به وزارت رفاه برای رفع همپوشانی بیمهای، افزود: واقعیت آن است که با وجود جمعیت 79 میلیون نفری در کشور، بیش از 80 میلیون دفترچه بیمه مورد استفاده قرار میگرفت و به عبارتی قبل از اجرای طرح تحول سلامت بیش از 15 میلیون نفر در کشور بیش از یک دفترچه بیمه داشتند.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: این نوع استفاده از دفترچه های بیمه ای نوعی اسراف است به گونه ای که افراد با دفترچه های مختلف خود می توانستند به راحتی از انواع خدمات درمانی بهره مند شوند.
نماینده مردم در مجلس نهم، تصریح کرد: البته بعد از اجرای طرح تحول سلامت قرار شد پوشش بیمه پایه به صورت فراگیر برای همه آحاد مردم شکل اجرایی به خود گیرد که این مهم بعد از چندین سال عملیاتی شد.
وی یادآور شد: اختلافی که اکنون بین وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی وجود دارد به جهت یکپارچه نبودن بیمه های همگانی است که مشکلات بسیاری ایجاد کرده است و با توجه به اینکه این موضوع امری حاکمیتی است لذا به نظر میرسد دولت باید ورود پیدا کند.
خضری با تاکید بر اینکه از رکن اصلی تجمیع بیمهها رفع همپوشانی بیمهای است، افزود: تجمیع صندوق های بیمه از تکالیفی بود که در قانون برنامه پنجم توسعه مجلس بر عهده دولت گذاشت و حال وزارت رفاه برای عملیاتی شدن این قانون موظف است ابتدا دفترچه های اضافه را حذف کند.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس نهم، ادامه داد: اکنون مجلس مهلتی 6 ماهه به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ابتدای سال 95 داده است تا این وزارتخانه بتواند به حذف دفترچه های بیمه اضافی اقدام کند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: بدون شک وزارت رفاه به تنهایی نمی تواند وارد عمل شود لذا باید معاونتی از سوی رئیس جمهور در زمینه بیمه ها تشکیل شود تا این معاونت سیاست یکپارچه ای در بحث برنامه ریزی، بودجه ریزی و ارایه خدمات بیمه ای به مردمداشته باشد تا این مشکل برای همیشه رفع شود.