شفا آنلاین>سلامت>همیشه سر سفرههای قدیمیها یک ظرف بزرگ سبزی وجود داشت، فرقی نمیکرد که تابستان باشد یا زمستان، مهمان داشته باشند یا نداشته باشند، سبزی یکی از اجزای جدانشدنی سفرههای پدربزرگها و مادربزرگهای ما محسوب میشد.
به گزارش شفا آنلاین،مصرف
سبزی برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش ضروری است و مصرف ناکافی سبزی
میتواند زمینه ابتلا به بیماریهای گوارشی مثل سرطان روده را فراهم کند.
متاسفانه امروزه خیلی از افراد به اندازه کافی از سبزی مصرف نمیکنند و
برعکس گذشته، ظرف سبزی را خیلی کم میتوان در سفرههای ایرانی دید.
نعناع
نعناع
سبزی است خوشبو که طبع آن از دیدگاه طبسنتی گرم و خشک محسوب میشود،
البته خشکی آن زیاد نیست. یکی از خواص مهم نعنا رقیق کردن خون محسوب میشود
و افرادی که دارای مشکل غلظت خون هستند، میتوانند از مصرف نعنا سود
ببرند.
مصرف نعنا میتواند شادابی و سر زندگی را
برای فرد ایجاد کند به همین دلیل آن دسته از افرادی که روحیه خوبی ندارند،
میتوانند نعنا را در رژیم غذایی خود قرار بدهند. چنانچه دچار درد دندان
شدید و دسترسی به پزشک برایتان میسر نیست، میتوانید برگ نعنا را تا وقتی
که درد دندانتان تسکین پیدا کند، بجوید و در زمان ممکن به دندانپزشک
مراجعه کنید.
نعناع اثرات مفیدی در از بین بردن
انگل میتواند داشته باشد بنابراین قرار دادن آن در سفره و صرف این سبزی،
میتواند برای همه افراد خانواده مفید باشد. نعناع میتواند به تقویت معده
کمک کند، بنابراین آن دسته از افرادی که معده ضعیفی دارند و احساس میکنند
غذا سر دلشان باقی میماند یا دائما دچار نفخ میشوند، میتوانند از
مقداری نعناع خشک کرده به صورت دمکرده یا جوشانده استفاده کنند.
انجام
این کار هم باعث تقویت معده میشود و هم نفخ را از بین میبرد. ترشیها
طبع سردی دارند به همین دلیل باید مقداری نعنا به آنها اضافه کرد تا از
مقدار سردی آنها کم شود. نعنا میتواند در ایجاد تعریق موثر باشد، برای
بهره گرفتن از این خاصیت نعنا، باید حدود 5 گرم نعنای خشک را در یک لیتر
آبجوش دم کرد و به اندازه یک فنجان در وعدههای مختلف در طول یک روز آن را
نوشید.
دوغ و پنیر طبع سرد دارند به همین
دلیل با اضافه کردن نعنا خشک یا تازه، میتوان علاوه بر ایجاد طعم مطبوع،
سردی آنها را کاهش داد. نعناع مصلح دوغ و پنیر محسوب میشود.