وی گفت: اهمیت اجرای طرح مذکور فراهم کردن امکان دسترسی ساده تر از طریق تماس تلفنی و دریافت درخواست های اطلاعات دارویی و موارد مسمومیت توسط مردم است که به واسطه تعطیلات نوروز و افزایش سفرهای بین شهری و عدم دسترسی به صد در صد ظرفیت خدمات دارویی ممکن است دشواریهایی ایجاد گردد.
به منش فزود: با تمهیداتی که اتخاذ می گردد، مراکز اطلاع رسانی داروها و سموم در ساعات بیشتری عهده دار پاسخگویی به تماس های تلفنی بوده و پوشش دهی و راهنمایی درخواست کنندگان به شیوه ای بهتر و در نتیجه رضایت مندی بیشتری صورت می گیرد.
وی به اهداف کلی طرح آماده باش در تعطیلات نوروز ۱۳۹۵ نیز پرداخت؛ و اطلاع رسانی در خصوص تلفن تماس مراکز اطلاع رسانی دارو ها و سموم (۱۴۹۰ و شماره های اختصاصی)، آشنایی با شرح وظایف این مراکز، ارتقاء رضایتمندی مردم در خصوص نحوه تهیه داروها و ارائه پاسخ های علمی در خصوص سئوالات دارویی و مسمومیت ها از طریق تماس تلفنی را بعنوان مهمترین اهداف طرح بیان نمود.
به منش، اطلاع از نحوه حمل و نگهداری و همچنین مصرف داروها در سفر، آگاهی از نحوه پیشگیری از انواع مسمومیت ها در طی تعطیلات نوروز و سفر و همچنین اطلاع از نحوه انهدام داروهای بدون مصرف یا تاریخ گذشته را به عنوان دیگر خواسته مورد نظر ستاد متبوعش از طرح آماده باش نوروزی عنوان کرد.
دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو از تعیین شیفت های ۲۴ ساعته برای مرکز اطلاع رساني داروها و سموم تابعه جهت پاسخگویی به سوالات دارویی و موارد مسمومیت (با بهره گیری از امکانات مرکزDPIC تابعه و یا Divert نمودن شماره به داروخانه های شبانه روزی و دولتی) بعنوان اقدامات اختصاصی صورت پذیرفته در اینباره اشاره نمود.
وی همچنین به اعلام فهرست داروخانه های شبانه روزی شهرستان ها، ارائه توصیه های دارویی در تعطیلات نوروزی، ارائه توصیه های نحوه پيشگيری از مسموميت های غذایی، دارویی، مواد شوینده و شیمیایی، گیاهان سمی و گزیدگی ها و كمک های اوليه در برخورد با مسموميت ها، ارائه مطالب در خصوص نحوه معدوم سازی داروهای بدون استفاده در منزل، به عنوان برنامه مشترک با روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اشاره کرد.