محققان دانشگاه کالیفرنیا با بررسی بیش از ۳۴ هزار نفر دریافتند مصرف گردو(سرشار از آنتی اکسیدان) موجب میشود ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ در افراد به نصف کاهش یابد

شفا آنلاین>سلامت>یافتهها نشان میدهد مصرف دو عدد گردو در روز(یا ۳ قاشق چایخوری پودر گردو) ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ را تا ۴۷ درصد کاهش میدهد.
به گزارش شفا آنلاین، محققان دانشگاه کالیفرنیا با بررسی بیش از ۳۴ هزار نفر دریافتند مصرف گردو(سرشار از آنتی اکسیدان) موجب میشود ریسک ابتلا به دیابت(Diabetes) نوع۲ در افراد به نصف کاهش یابد.«لنور عرب»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «رابطه قوی بین مصرف گردو و کاهش ابتلا به دیابت نوع۲ نشان میدهد که باید گردو را در رژیم غذایی گنجاند.
مطالعات دیگر نشان دادهاند که گردو برای عملکرد شناختی و سلامت قلب هم مفید است.»در این مطالعه، تیم تحقیق از ۳۴,۱۲۱ شرکتکننده در رده سنی ۱۸ تا ۸۵ سال در مورد نوع رژیم غذاییشان، ابتلا به دیابت یا مصرف داروی دیابت پرسش کردند.
محققان مشاهده کردند شرکتکنندگانی که گردو مصرف میکردند در مقایسه با شرکت کنندگانی که مغزیجات آجیلی مصرف نمیکردند، با کاهش ریسک دیابت نوع۲ روبهرو بودند.گردو منبع غنی چربیهای پلی اشباع نشده توصیه شده(۱۳ گرم در هر اونس) است.