به گزارش شفاآنلاین،اما حواستان باشد که هر دوی این مواد به غیر از انرژیزا بودن، درصد بالایی کالری هم دارند و اگر شما فرد کمتحرکی هستید که روزانه بیش از 20دقیقه پیادهروی منظم ندارید یا ورزش نمیکنید، بدانید که با خوردن این دو ماده مغذی، حتما چاقی و عوارض آن انتظارتان را میکشد.
ارده و شیره هر دو گرمی هستند و آب روی آتش برای خلاص شدن از رطوبت سردی خوردن است.
قند
حلوا ارده و حلواشکری و شیره برای افراد دیابتی مضر است؛ گرچه شیره خرما
به دلیل داشتن مواد قندی کمضرر (گلوکز و ساکاروز) ، برای بیماران دیابتی
ضرر کمتری دارد ولی خوردن آن را به آنها توصیه نمیکنیم.
به تازگی دو کارخانه به تولید حلوا ارده برای بیماران دیابتی پرداختهاند که در آن از قند مصنوعی و بیضرر استفاده شده است
کنجد که از مواد اصلی حلوا ارده است، منبع بسیار خوبی برای تامین کلسیم بدنتان است. همچنین مصرف آن کلسترول را کاهش میدهد.
از
کنجد در درمان اختلالات کبد و کلیه استفاده میشود و برای درمان
استخواندرد و درد مفاصل هم مفید است.
به دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف حلوا ارده در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظهشان هم میشود.
شیره انگور هم درست مانند خود انگور مقدار قابل توجهی ویتامین «آ»، «ب»و «ث» دارد و در ضمن ضدنفخ هم هست.
همچنین شیره انگور در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیرمفید بدن میشود و کارشناسان تغذیه آن را پاککننده بقایای غذاها در روده و معده میدانند. البته شیره انگور محرک اعمال کبدی هم هست و به خونسازی نیز کمک میکند.
شیره انگور و خرما،هر دو تسکیندهنده دردهای رماتیسم و امراض شریانی و وریدی هستند.
در ترکیب غذایی خرما، فسفر و آهن وجود دارد که مصرف شیره خرما در وعده صبحانه باعث فعال شدن سلولهای عصبی و در ضمن مانع ایجاد کمخونی در افراد میشود.