کد خبر: ۹۶۶۰۵
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ - 2016February 11
شفاآنلاین>سلامت>کارشناسان اعتقاد دارند مصرف گردو می‌تواند سبب جلوگیری از بروز حمله قلبی در افراد شود.خوردن گردو می‌تواند سبب کاهش LDL، کلسترول بد خون و در نتیجه جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی شود.

به گزارش شفاآنلاین،بررسی‌ها نشان می‌دهند، آجیل دارای مواد مغذی فراوان از جمله امگا ۳ و پروتئین است.پژوهشگران مصرف گردو را به عنوان یک میان وعده‌ حاوی مواد مغذی چون چربی‌های اشباع نشده، پروتئین، ویتامین و موادمعدنی به افراد توصیه اکید می‌کنند.

براساس این تحقیقات آجیل و به طور ویژه گردو می‌تواند سبب کاهش التهاب، بهبود عملکرد شریان‌ها، پایین آوردن فشارخون و همینطور کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ شود. این نتایج از آزمایش بر روی ۲ هزار و ۵۸۲ فرد داوطلب به دست آمده است.

مصرف گردو همچنین به دلیل دارا بودن فیبر باعث جلوگیری از بروز اشتهای کاذب و به دنبال آن چاقی در افراد می‌شود.

کارشناسان حتی مصرف ۵ گرم گردو در روز را برای محافظت از قلب به ویژه در سنین بالا الزامی می‌دانند.

بالا بودن میزان کلسترول بد خون یکی از دلایل اصلی ابتلای افراد به انواع بیماری‌های قلبی و سکته قلبی است. عدم داشتن تحرک، مصرف غذاهای پرچرب، استعمال دخانیات، زمینه‌های ارثی و داشتن استرس از علل بروز بیماری‌های قلبی در افراد هستند.بهترین خبر

برچسب ها: شفاآنلاین ، مصرف ، گردو
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: