آشفا آنلاین>طب سنتی>ویشن مقوی معده و اعصاب است و به علت عطر و طعم مطبوعی که داشته یک داروی اشتها و هاضم غذا نیز محسوب میشود؛ همچنین این گیاه یک داروی ضدتشنج بوده و خاصیت آنتی اسپاسمودیک دارد.
به گزارش
شفا آنلاین، محمدجواد اسلامیپور، متخصص طب سنتی، در رابطه با خواص درمانی گیاه
آویشن اظهار داشت: این گیاه در درمان بسیاری از بیماریهای مختلف مؤثر بوده
و به طور کلی سه نوع آویشن شیراز، کوهی و کاکوتی وجود دارد.
وی
افزود: آویشن مقوی معده و اعصاب است و به علت عطر و طعم مطبوعی که داشته یک
داروی اشتها و هاضم غذا نیز محسوب میشود؛ همچنین این گیاه یک داروی
ضدتشنج بوده و خاصیت آنتی اسپاسمودیک دارد.
متخصص
طب سنتی ادامه داد:
آویشن میکروب رودهها را نابود کرده و در درمان نفخ
معده و ورم رودهها بسیار مؤثر است. همچنین گردش خون را تحریک و جریان آن
را منظم میکند.
به گفته اسلامیپور آویشن هوش و قوه ادراک را زیاد کرده و در درمان بیماریهای ریوی، برونشیت، آسم، سیاه سرفه مؤثر است.
متخصص
طب سنتی با بیان اینکه آویشن به علت تیمول موجود در آن یک ضدعفونی و
ضدانگل قوی محسوب شده و انواع کرمهای روده از قبیل تیرکوسفالآلکسیتوم و
اکسیور را میکشد. همچنین شستن سر با جوشانده غلیظ آویشن موجب جلوگیری از
ریزش موی سر و تقویت پیازهای آن میشود و اگر این کار استمرار یابد سبب
رویش مو نیز میشود برای این کار بهتر است 10 گرم آویشن را در صد گرم آب
جوشانده، صاف کرد و به کار برد.
وی اضافه کرد: آویشن ضدباکتری و
داروی ضدعفونیکننده قوی به شمار میرود لذا برای درمان بیماریهای میکروبی
و عفونتهای داخل بدن جوشانده یا دم کرده آن تجویز میشود.
اسلامیپور تأکید کرد: خوردن آویشن با انجیر در درمان آسم و سرفه مؤثر بوده و اگر با آب کرفس مصرف شود سنگشکن و ادرارآور است.
متخصص
طب سنتی با اشاره به اینکه مصرف آویشن با پنیر تازه به صورت روزانه جهت
چاق شدن افرادی که لاغر هستند مفید است، خاطرنشان کرد: جویدن برگ آویشن نیز
برای تقویت چشم نافع است.
همچنین مصرف دم کرده آویشن با پونه یا
نعنا در درمان سرماخوردگی و عفونتهای ریوی توصیه میشود البته لازم است هر
8 ساعت یک لیوان از این دمکرده مصرف شود.فارس