آنچه این خاصیت را به شکلات می بخشد، وجود تئوبرومین در درخت کاکائو است. ترکیبی که گونه ای آلکالوئید گیاهی است و تأثیری به مراتب بهتر و بیشتر از کدئین ها در تخفیف و آرام کردن سرفه ها دارد.
بنابراین، اگر جز طرفداران شکلات هستید می توانید بدون هیچ نگرانی و استرسی در هنگام سرماخوردگی هم به خوردن این خوراکی لذت بخش ادامه دهید.
البته نباید فراموش کنید که تنها خود شکلات خالص می تواند به کاهش مشکلات گلو شما کمک کند، شکلات داغ یا شکلات های همراه با بیسکوییت و مغزهای آجیل فاقد چنین اثر گذاری هستند.