محققان این مطالعه دریافتند کودکانی که میوه و سبزیجات می خورند و هر روز شیر می نوشند به اندازه کودکانی که به ندرت مواد خوراکی ناسالم می خورند، احتمال دارد مواد غذایی مملو از قند و نمک مصرف کنند.
«فیلیس پیری»، سرپرست تیم تحقیق، در این مورد می گوید: «این باور وجود دارد که اگر افراد را تشویق به خوردن غذاهای سالم کنیم به طور طبیعی به سوی کاهش مصرف مواد خوراکی ناسالم سوق داده می شوند.»
به گفته وی، تلاش برای کاهش میزان چاقی دوران کودکی عمدتا متمرکز بر افزودن غذاهای خوب و سالم به رژیم غذایی کودکان است، و توجه چندانی بر پرهیز از مصرف مواد خوراکی بد نمی شود.