به گزارش شفا آنلاین،ناصر رضایی پور درباره خواص برخی غذاها و موادغذایی از دیدگاه طب سنتی, اظهار داشت: گاو، حیوانی است که برای شیر آن پرورش داده میشود.
گوشت گاو و گوساله برای کسانی که فعالیت بدنی زیادی ندارند، مناسب نیست
به گفته وی گوشت گاو و گوساله برای بیشتر افراد، بهویژه کسانی که فعالیت بدنی زیادی ندارند، مناسب نیست. مصرف زیاد گوشت گاو و گوساله، سبب ایجاد بیماریهای سوداوی مانند افسردگی، سرطان، بواسیر، واریس، و بدرنگی و لکهای پوستی میشود.
مصرف شیربرنج موجب خوش رنگ شدن رنگ چهره میشود
این دستیار تخصصی طب سنتی بیان داشت: شیربرنج، اگر کاملاً پخته و یکدست شود، غذای بسیار خوبی برای افزایش وزن کودکان و افراد لاغر است و ضمن افزایش توان جسمی, ذهنی و بهبود وضعیت خواب، باعث خوشرنگی رنگ پوست نیز میشود.
رضایی پور ادامه داد: اگر شیربرنج موجب ناراحتی گوارشی خاصی در افراد نمیشود، آن را با شکر سرخ و خلال بادام طبخ کنند و شبها یک پیاله مصرف کنند تا علاوه بر خواص پیشگفته موجب بهبود وضعیت خواب، و حتی نیکوشدن رویاهای افراد میشود.
وی اضافه کرد: طبیعت انار، سردوتر است؛ هرچه رسیدهتر و شیرینتر باشد، به اعتدال نزدیکتر میشود. انار باعث تولید خون کم و خوب با کیفیت میشود, نفّاخ و ادرارآور است.
رفع خارش با مصرف آب انار
این دستیار تخصصی طب سنتی خاطرنشان کرد: آب انار ترش و شیرین با پیه داخل آن همراه کمی شکر، برای تقویت معده و رفع خارش مفید است اما زیاده روی در مصرف انار ترش بهویژه خوردن ناشتای آن، موجب ایجاد زخم و خراش در جدار داخلی روده میشود.