پروتئین بین 84 تا 90 درصد، مواد معدنی بین 1 تا 2 درصد، آب. بهتر است بدانید که ژلاتین فاقد کلسترول و اسیداوریک است.
ژلاتین حاوی ترکیبی به نام «گلیسین» است که ماده ای ضدالتهاب محسوب می شود و قادر است با جریان های عفونت زا مقابله کرده و بافت های آسیب دیده را احیا کند. گلیسین به پیشگیری از خون دماغ شدن و عفونت های باکتریایی کمک می کند. زمانی که ما از مشکلات مربوط به گردش خون یا بیماری کبدی رنج می بریم مصرف منظم ژلاتین به داد بدن می رسد و به رفع چنین مشکلاتی کمک می کند. این دسر ساده با دفع توکسین ها از سلول های کبد باعث پاکسازی این عضو حیاتی می شود. ژلاتین همچنین برای مقابله با آرتریت و زخم معده مفید است.
ژلاتین تأثیری باورنکردنی در تقویت موها، ناخن ها و شادابی پوست دارد. در رشد موها و ناخن ها روندی به نام کراتینیزیشن وجود دارد. این جریان باعث افزایش استحکام پوست، مو و همچنین ناخن ها می شود. در جریان روند کراتینیزیشن بدن به مجموعه ای از اسیدهای آمینه نیاز دارد و ژلاتین نیز می تواند به این روند کمک کند. در نتیجه اگر به پوست، مو و ناخن هایتان اهمیت می دهید می توانید از خواص ژلاتین استفاده کنید.
ژلاتین یک ماده ی غذایی سرشار از پروتئین و ویتامین ها است که به بدن در جهت فعال کردن متابولیسم یاری می رسانند. توصیه ما این است که ژله را با میوه های ترش همراه سازید. اگر ژلاتین با پرتقال، گریپ فروت، آلو و توت فرنگی و برای وعده ی صبحانه مصرف شود تأثیر زیادی در کسب انرژی و سوزاندن چربی ها خواهد داشت.
ژلاتین یک منبع غذایی است که می توانید در برنامه ی غذایی خود و همه ی اعضای خانواده قرار دهید. چون این دسر برای بچه ها و افراد سالمند نیز مفید است. این ماده فاقد چربی و کلسترول بوده و برای پیشگیری از سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر عمل می کند. ژلاتین از پروتئین، ویتامین C، D و مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم و فسفر تشکیل شده است.تبیان