به گزارش شفا آنلاین، کبری ناصری امشب در نشست خبری اظهار داشت: تاکنون 20 درصد از مقادیر نمک، قند و روغن در تولید اقلام غذایی کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه تمامی کارخانجات مواد غذایی از نیمه سال جاری موظف شدهاند برای آگاهی مصرفکننده نشانگر رنگی تغذیهای بر محصولات خود نصب کنند، گفت: نباید تا پایان سال جاری فرآوردهای فاقد این برچسب در بازار به فروش برسد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: نشانگر رنگی تغذیهای راهنمایی مهم برای نشان دادن اطلاعات تغذیهای محصولات غذایی است.
ناصری تصریح کرد: تمامی محصولات غذایی و آشامیدنی بهجز شکر، نمک، قند و آب که از وزارت بهداشت پروانه میگیرند مشمول این نشانگر هستند.
وی ادامه داد: این نشانگر با رنگهای قرمز، نارنجی و سبز نمادی از میزان قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: برچسبهای تغذیهای به مصرفکننده کمک میکند تا در شلوغی و ازدحام فروشگاهها و در بین محصولات و تبلیغات نامهای تجاری امکان خواندن راحت و تحلیل و انتخاب سالم و مناسبی را داشته باشد.
ناصری ادامه داد: درج نشانگر روی برچسب مواد غذایی که فقط عملیات فرآوری فیزیکی روی آنها انجام میشود مانند عرقیات، خرما، ادویهجات خالص، عسل، حبوبات و دمنوشهای خالص و طبیعی اختیاری است.
وی افزود: امیدواریم مصرفکنندگان در هنگام خرید محصول به برچسبهای محصولات غذایی که با رنگها سبز(کم)، نارنجی(متوسط) و قرمز(زیاد) مشخص شدهاند دقت کنند.