شفا آنلاین>سلامت>بیشتر مواد غذایی که استفاده میکنیم انرژی لازم را میرساند و میتواند انرژی دهنده و تقویت کننده مغز باشند.
به گزارش شفا آنلاین،محمدتقی انوشه پزشک متخصص تغذیه گفت:
مواد غذایی مهم برای مغز در درجه اول اسیدهای چرب و امگا 3 هستند که به
فراوانی در ماهی و بعضی از مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب و امگا 6 به
فراوانی یافت میشوند که اینها به تقویت مغز کمک میکند.
وی
ادامه داد: مواد غذایی مثل گردو و روغن کانولا به مقدار کمی حاوی اسیدهای
چرب و امگا 3 هستند و ویتامینهای گروه B برای بهبود عملکرد انتقال
دهندههای عصبی و بهبود کارایی مغز تأثیر میگذارد و منبع تغذیه و سوخت مغز
در واقع مواد گلوکز و همان مواد قندی هستند.
انوشه
خاطرنشان کرد: موادقندی که در مغز و یا خون یافت میشوند از ترکیب گسترده
گلوکز با موادغذایی درون بدن ایجاد میشود و موادی که حاوی شکر هستند قند
را از خود به ندرت آزاد میکنند، بنابراین یک منبع قابل اعتماد درگیر در
بدن است که به آرامی به نتیجه میرسد و دریافت ناکافی کربوهیدراتها به
ویژه برنج، نشاسته، ماکارانی میتواند در کار کرد مغز اثر منفی بگذارد و
بهتر است این مواد غذایی در رژیم غذایی حتما و به اندازه کافی وجود داشته
باشد.yjc