کد خبر: ۹۰۰۵۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - 2015December 19
شفا آنلاین>سلامت>معاون درمان وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: با افزایش حدود دو برابری تعرفه های پزشکی اکنون در اکثر بیمارستانهای دولتی حدود 70درصد پزشکان متخصص و 100 درصد متخصصان در مناطق محروم تمام وقت هستند و در بخش خصوصی فعالیت نمی کنند.
به گزارش شفا آنلاین،محمدآقاجانی  افزود: اجرای قانون تمام وقت شدن پزشکان در بخش دولتی که در قانون برنامه پنجساله پنجم آمده است، به واقعی شدن تعرفه های پزشکی بر مبنای قیمت تمام شده منوط شده است.

وی اضافه کرد: با وجودی که هنوز به تعرفه های واقعی خدمات پزشکی نرسیده ایم با اجرای طرح تحول سلامت،استقبال گسترده پزشکان را از فعالیت انحصاری در بخش دولتی شاهد هستیم.
وی ادامه داد: مهمترین اتفاقی که در یکسال اخیر موجب افزایش تمام وقتی پزشکان در بخش دولتی شده است، افزایش حدود دو برابری تعرفه های پزشکی است و این تصمیم مبارکی بود که استقبال پزشکان را از کار تمام وقتی در بیمارستانهای دولتی رقم زد.
معاون درمان وزیر بهداشت اضافه کرد: اتفاق مهم دیگر اجرای مقررات مربوط به پزشکانی است که دوره خدمت قانونی یا به اصطلاح دوره ضریب K را در مناطق محروم سپری می کنند با افزایش حقوق این پزشکان متخصص، اکنون 100 درصد پزشکان متخصص در مناطق محروم تمام وقت در بخش دولتی کار می کنند.
آقاجانی ادامه داد: اکنون 4800 پزشک متخصص برای گذراندن دورن خدمت قانونی در مناطق محروم مستقر هستند و 100درصد آنان تمام وقت در بخش دولتی فعالیت می کنند در حالی که قبل از طرح تحول سلامت و افزایش تعرفه ها فقط سه درصد آنها تمام وقت بودند.
وی در پاسخ به این پرسش که اکنون چند درصد پزشکان در کل بیمارستانهای دولتی تمام وقت شده اند، توضیح داد: آمار تک تک دانشگاههای علوم پزشکی وجود دارد و متفاوت است، در برخی مناطق میزان پزشکان تمام وقت 10 برابر شده و از 30 پزشک به 300 پزشک افزایش یافته است.
معاون وزیر بهداشت در ادامه با ابراز نگرانی از تاخیر بیمه ها در پرداخت مطالبات بیمارستانها گفت: طولانی شدن تاخیر بیمه ها در پرداخت مطالبات پزشکان این نگرانی را ایجاد کرده که تلاشهای وزارت بهداشت برای افزایش ماندگاری پزشکان و تمام وقتی آنها در بخش دولتی به سرانجام نرسد و انگیزه پزشکان را کم کند.
وی افزود: اکنون نگران این هستیم که اگر مشکل پرداخت مطالبات بیمارستانها از سوی بیمه ها به سرعت حل نشود، اعتماد پزشکان به وزارت بهداشت خدشه دار شود، مهم این است که اعتماد پزشکان به سیستم توسعه پیدا کند تا بتوانیم الزامات قانون برنامه توسعه را اجرا کنیم.
آقاجانی ادامه داد: با وجود اینکه تمام وقتی پزشکان در قانون برنامه توسعه پنجم آمده بود اما توفیق دولت در این زمینه تا قبل از طرح تحول سلامت بسیار محدود بود، تا قبل از اجرای این طرح، کمتر از یک سوم پزشکان هیئت علمی و کمتر از 10درصد پزشکان درمانی تمام وقت در بخش دولتی بودند.
معاون وزیر بهداشت گفت: اکنون این آمارها چندین برابر شده است به طوری که در برخی بیمارستانها 70 درصد پزشکان متخصص درمانی و بیش از 50 درصد پزشکان هیئت علمی تمام وقت در بخش دولتی فعالیت می کنند.
وی افزود: اگر بیمه ها به تعهدات خود عمل کنند و تعرفه های پزشکی نیز به سمت واقعی تر شدن حرکت کند، شاهد گسترش تمام وقتی پزشکان در بخش دولتی خواهیم بود.

برچسب ها: پزشکان ، تعرفه ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: