کد خبر: ۸۸۶۴۲
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - 2015December 08
شفا آنلاین>تغذیه>سلامت سیستم هاضمه یکی از جنبه‌های مهم سلامت کلی بدن است. اما متأسفانه به‌واسطه مواد غذایی تصفیه‌شده و عاری از مواد مغذی، همچنین سموم مختلف و اضطراب در معرض خطر جدی است.
به گزارش شفا آنلاین، natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از غذاهایی تهیه‌کرده است که مصرف آن‌ها می‌تواند به فرایند هضم غذا کمک کند.


 سرکه سیب:

 

 سرکه سیب هضم را بهتر کرده و سوزش معده را آرام میکند

 

این سرکه که از سیب تخمیر شده ساخته‌شده است می‌تواند جایگزین سرکه سفید در بسیاری از غذاها مانند سس سالاد شود. مصرف این سرکه آنزیم‌ها، پروبیوتیک‌ها و آمینواسیدهای مفیدی به غذا وارد می‌کند که هضم را بهتر کرده، سوزش معده را آرام کرده، سیستم لنفاوی را تحریک کرده، مانع رشد قارچ شده و به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

  
تخم شربتی:

 

 تخم شربتی معده را از نشانه‌های بد برای روده و معده پاک می‌کند

 

خاصیت التیام بخشی این دانه وقتی زیاد می‌شود که در آب خیسانده شود (تخم شربتی ده برابر وزن خود آب جذب می‌کند). در این صورت مثل سیم ظرف‌شویی بدون آنکه مایع مفید معده را تخلیه کند، معده را از نشانه‌های بد برای روده و معده پاک می‌کند.

سبزی‌های تخمیری: 


سبزی‌های تخمیری از رشد بیش‌از اندازه باکتری‌های بد، کپک‌ها و قارچ جلوگیری می‌کنند 

 

این سبزی‌ها باکتری بد و مخمر را مهار کرده خاصیت اسیدی امعاء را تغییر داده و از رشد بیش‌ازاندازه باکتری‌های بد، کپک‌ها و قارچ جلوگیری می‌کند. یکی از رایج‌ترین این سبزی‌ها کلم ترش است.

آلوئه ورا:  


 آلوئه ورا از عفونت‌های قارچی و انگلی پیشگیری کرده و  رفلاکس معده را درمان میکند

 

التیام زخم معده، سندروم روده تحریک‌پذیر، بیماری کرون، ورم مخاط روده بزرگ و دیگر اختلالات هاضمه، درمان و پیشگیری از عفونت‌های قارچی و انگلی، تخفیف یبوست و کاهش و برگرداندن رفلاکس معده از جمله فواید آلوئه ورا برای هضم است. بهترین روش استفاده مصرف خام بدون هیچ نگه‌دارنده ترکیبی است.

سیر:   


سیر تمامی موجودات زنده کوچکی که سیستم هضم را دچار مشکل می‌کنند از بین می‌برد

 

به دلیل خواص ضد باکتری، ضدویروس و ضد قارچی خود تغییردهنده خوبی برای اکولوژی داخلی بدن است و تمامی موجودات زنده کوچکی که سیستم هضم ما را دچار مشکل می‌کنند از بین می‌برد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: