شفا آنلاین>سلامت>عواملی همچون آرد مورد استفاده، روش پخت و مواد افزودنی در کیفیت نان تأثیر گذارند.
به گزارش شفا آنلاین،شهاب اولیایی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، با
اشاره به کیفیت انواع نان گفت: با توجه به این که آرد مورد استفاده برای
انواع نانها متفاوت است و البته نوع تهیه و پخت آن ها نیز با یکدیگر
تفاوتهایی دارد، به طبع در کیفیت نیز با هم فرق دارند.
دکتر
اولیایی ادامه داد: آردی که برای تهیه نانهای تست مورد استفاده است، آرد
سفید تصفیه شده است که فاقد فیبر است و از این نظر نسبت به سایر نانها
دارای فواید کمتری است و از حیث کیفیت پایینترین درجه را در بین دیگر
نانها دارد.
وی
در ادامه افزود: آرد نانهای لواش نیز تقریباً مشابه با آرد نانهای تست
است و آرد نانهای تافتون و بربری به ترتیب از لحاظ نکات ذکر شده دارای
درجات بالاتری از نان لواش و تست هستند.
این
متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد نان سنگک به دلیل داشتن مقدار زیادی
سبوس و فیبر بهترین نان در بین نانهای ذکر شده است و البته علاوه بر آرد
مواد افزودنی که مانند جوش شیرین و بکین پودر به هنگام پخت به این نانها
باعث تغییر در کیفیت آنها شده و موجب از بین رفتن و دفع املاحی نظیر آهن
و... میشود و همچنین باعث مشکلاتی نظیر مشکلات گوارشی در مصرف کننده
میشود.yjc