شفا آنلاین: کارشناسان تغذیه و بهداشت به مردم توصیه می کنند حتما اصول بهداشتی را درباره تهیه، توزیع و مصرف غذاهای نذری رعایت کنند.
به گزارش شفا آنلاین،نذری دادن و نذری خوردن اصولی دارد که باید حتما به آنها توجه کرد تا غذایی که قرار است تبرک و شفای درد باشد، موجب بروز مشکل مصرف کنندگان نشود.
یکی از مسائلی که درباره غذاهای نذری همیشه مطرح است، فاصله بین پخت و مصرف این غذاها است.
معمولا این غذاها به دلیل حجم بالایی که دارند ساعت های زیادی بیرون از فضای یخچال می مانند و این وضع موجب افت کیفیت بهداشتی آنها می شود.
بنابراین بهتر است افرادی که قصد دادن نذری دارند در نزدیک ترین زمان ممکن به توزیع و پخش نذری، اقدام به پخت کنند.
نکته دیگری که در مورد مصرف نذری بسیار شایع است، میزان چربی و استفاده بیش از حد از روغن در تهیه آنها است.
استفاده از روغن جامد و چربی گوشت های گوسفندی برای سلامت مصرف کنندگان زیانبار است.
وجود نمک بیش از حد در این غذاها نیز موجب افزایش فشار خون به خصوص در بیماران قلبی و سالمندان می شود، پس بیماران و سالمندان در این ایام دقت کنند و از خوردن غذاهای پرچرب و پرنمک پرهیز کنند.