کد خبر: ۸۷۶۵
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - 2013November 11
شفا آنلاین :  یک متخصص تغذیه تاکید کرد مصرف تخمه آفتابگردان از ابتلاء به سرطان ریه ناشی از آلودگی هوا جلوگیری می کند.
به گزارش شفا آنلاین ، مسعود کیمیاگرˈ افزود: بدن افراد باید قبل از وقوع هر گونه پیشامدی از جمله آلودگی هوا آمادگی کامل را داشته باشد اما در شرایطی که بدن افراد آمادگی مقابله با چنین شرایطی را ندارد باید با تغذیه مناسب این آمادگی را ایجاد کرد. وی ادامه داد: در شرایطی که وضعیت آلودگی هوا شدید شده و به اضطرار می رسد باید مصرف لبنیات از جمله شیر، ماست و دوغ و حتی مصرف سبزیجات به وفور در وعده غذایی افراد دیده شود. کیمیاگر اضافه کرد: مصرف تخمه آفتابگردان که حاوی ویتامین E است در جلوگیری از بیماریهای ریوی مفید است. این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: یکی از خواص تخم آفتابگردان، داشتن ویتامین E است که از بیماری های قلبی عروقی نیز پیشگیری می کند.  کیمیاگر گفت: تخم های آفتابگردان دارای ارزش غذایی بالایی هستند و دارای چربی های سالم، پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ویتامین E است و ˈلیگنانسˈ موجود در این تخم ها محافظ خوبی در برابر ابتلا به برخی سرطان هاست. این متخصص تغذیه در مورد فریزکردن مواد غذایی نیز گفت: فریز کردن مواد غذایی قواعدی دارد با این حال می توان انواع خورشت ها را تا سه ماه فریز کرد. کیمیاگر با بیان اینکه مردم نباید برنج را فریز کنند، گفت: نکته قابل توجه در فریز کردن مواد غذایی این است که بافت اولیه مواد غذایی با فریز کردن و در اثر منجمد شدن، از بین می رود مگر اینکه گوشت را از مواد غذایی جدا کنیم. وی اضافه کرد: در اثر فریز کردن خواص اولیه مواد غذایی مثل سبزیجات، لپه و عدس و غیره از بین می رود هر چند از نظر بهداشتی مشکلی بوجود نمی آید اما این مواد غذایی خاصیت اصلی و اولیه خود را نخواهند داشت.  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: