کد خبر: ۸۶۹۸۴
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۰۳ آذر ۱۳۹۴ - 2015November 24
شفا آنلاین>تغذیه>غذا را با پیازچه‌ تفت داده شده سرو نمایید
به گزارش شفا آنلاین، در این بخش طرز تهیه یک برنج متفاوت را برایتان آموزش میدهیم که مختص کشورهای آسیای شرقی است که مواد تشکیل دهنده آن اشکنه مرغ و سبزیجات متنوعی است که همراه غذاهای گوشتی خورده می شود مواد لازم آن برای 6 نفر است و در عرض نیم ساعت آماده می شود.

 


مواد لازم:
 

کره                                         40 گرم

آب مرغ                                   3 پیمانه

برنج                                        2 پیمانه

پیاز خردشده                             ¼پیمانه

نخود فرنگی و ذرت پخته                ½پیمانه

برگ بو                                        3 عدد

سیر له شده                                 2 حبه

زنجبیل تازه                          2 سانتی متر

 


طرز تهیه:


    زنجبیل تازه را پوست گرفته و رنده کنید.

    کره را در یک ظرف روی شعله متوسط گرم کنید.

    سیر و زنجبیل را به اضافه کرده و تقریباً به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که عطر آنها بلند شود تفت دهید.

    برنج، عصاره مرغ و برگ بو را اضافه نموده و آنها را به جوش آورید.

    سپس شعله را کم کنید و در ظرف را بردارید. اجازه دهید تا غذا در این حالت به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که عصاره مرغ جذب برنج شود حرارت ببیند.

    سپس نخود سبز و ذرت را به غذا اضافه کنید.

    درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت 10 دقیقه روی شعله کم باقی بماند تا دم بکشد.

    برگ بو را از غذا بیرون بیاورید و برنج را با چنگال زیرو رو کنید، به آن نمک و فلفل بزنید.

    پیازچه را ریز خرد کرده و تفت بدهید.

    غذا را با پیازچه‌ تفت داده شده سرو نمایید.

برچسب ها: سبزیجات ، برنج ، زنجبیل
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: