مواد لازم:
کره
40 گرم
آب مرغ
3 پیمانه
برنج
2 پیمانه
پیاز خردشده ¼پیمانه
نخود فرنگی و ذرت پخته ½پیمانه
برگ بو
3 عدد
سیر له شده 2 حبه
زنجبیل تازه 2 سانتی متر
طرز تهیه:
زنجبیل تازه را پوست گرفته و رنده کنید.
کره را در یک ظرف روی شعله متوسط گرم کنید.
سیر و زنجبیل را به اضافه کرده و تقریباً به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که عطر آنها بلند شود تفت دهید.
برنج، عصاره مرغ و برگ بو را اضافه نموده و آنها را به جوش آورید.
سپس شعله را کم کنید و در ظرف را بردارید. اجازه دهید
تا غذا در این حالت به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که عصاره مرغ جذب برنج شود
حرارت ببیند.
سپس نخود سبز و ذرت را به غذا اضافه کنید.
درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت 10 دقیقه روی شعله کم باقی بماند تا دم بکشد.
برگ بو را از غذا بیرون بیاورید و برنج را با چنگال زیرو رو کنید، به آن نمک و فلفل بزنید.
پیازچه را ریز خرد کرده و تفت بدهید.
غذا را با پیازچه تفت داده شده سرو نمایید.