کد خبر: ۸۶۵۲۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - 2015November 21
شفا آنلاین>سلامت>جامعه پزشکی >مدیرکل ‌امور استان‌های سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، گفت: تقویت داروخانه بیمارستان‌ها در راستای طرح تحول سلامت و به منظور کنترل قیمت داروها انجام می‌شود.

به گزارش شفا آنلاین، عباس مهدی‌زاده در حاشیه اولین کارگاه آموزشی پایش و ارزیابی عملکرد معاونت‌های غذا و دارو که در کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: سازمان غذا و دارو بسیاری از کارهایی که اجرایی و نظارتی است را به معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی واگذار کرده است.

مدیرکل ‌امور استان‌های سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه 58 معاونت غذا و دارو در کل کشور فعالند، گفت: هدف از ارزیابی عملکرد معاونت‌های غذا و دارو در سامانه این سازمان ایجاد انگیزه به منظور ارتقای عملکرد در معاونت‌های سازمان غذا و دارو است.

مهدی‌زاده با بیان اینکه در این ارزیابی دانشگاه‌های علوم پزشکی بر اساس سطحی که قرار دارند، مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، افزود: ارزیابی عملکرد معاونت‌های غذا و دارو از 10 سال گذشته تاکنون در دستور کار قرار داشته است.

مدیرکل امور استان‌های سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی در 10 قطب تقسیم‌بندی شده‌اند، بیان کرد: در هر مجموعه‌ای برای ارتقای عملکرد، نظارت ضروری است و به منظور ایجاد انگیزه باید تشویق و تنبیه نیز در دستور کار قرار گیرد.

مهدی‌زاده، تقویت قطب‌های 10گانه علوم پزشکی را از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت دانست و عنوان کرد: یکی از اقدامات در راستای طرح تحول سلامت تقویت داروخانه‌های بیمارستان‌های به منظور کنترل قیمت داروهای گران قیمت است.

مدیر‌ امور‌ استان‌های سازمان غذا و دارو با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان یکی از قطب‌های 10گانه در بسیاری از حوزه‌ها عملکرد قابل قبولی داشته، افزود: معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در استان‌های همدان، سنندج، ایلام جزو قطب کرمانشاه محسوب می‌شوند.

مهدی‌زاده با بیان اینکه یکی از وظایف سازمان غذا و دارو ارزیابی عملکرد معاونت‌های زیر مجموعه است، عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و کالاهای سلامت محور، آرایشی بهداشتی در سطح کشور عملکرد مناسبی را ارائه داده است.

وی با بیان اینکه سالانه معاونت‌های غذا و دارو بر اساس شاخص‌های در نظر گرفته شده در چهار حوزه مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، گفت: حوزه‌های دارو و مواد مخدر، غذا، ‌آرایشی و بهداشتی، تجهیزات و ملزومات پزشکی شاخص‌هایی مشخص شده و براساس این شاخص‌ها عملکرد معاونت‌های غذا و دارو بار‌گذاری می‌شود.

مدیرکل امور استان‌های سازمان غذا و دارو افزود: بعد از بارگذاری شاخص‌ها و خود ارزیابی توسط معاونت‌های غذا و دارو، بر اساس این شاخص‌ها نیز معاونت‌های غذا و دارو بر اساس سطح دانشگاه‌ها رتبه‌بندی می‌شوند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: