کد خبر: ۸۵۶۶۴
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - 2015November 14
شفا آنلاین>تغذیه>سلامت >بوی کباب بسیار مقوی قوای بدن است، بنابراین بهتر است افراد هفته ای یک بار چند تکه گوشت راسته را کباب کنند و ابتدا بوی آن را به مشام بکشند, سپس آن را مصرف کنند.
به گزارش شفا آنلاین،متاسفانه امروزه وزن متناسب از دیدگاه زنان مانکن‌های آمریکایی هستند.

وزن ایده‌ال وزنی است که صحت و سلامتی در آن به حداکثر است. ما یک سرو داریم یک چنار؛ پس هیکل و تناسب بدن افراد با هم متفاوت است, انسان‌ها از یکدیگر مجزا هستند.

بسیاری از زنان خود را با دیگران مقایسه می‌کنند و گرفتار افراد شیاد برای لاغر شدن و رسیدن به وزن ایده‌ال از نگاه خودشان می‌افتند.

یکی از عوامل بیمار شدن و اضافه وزن؛ پُرشدن رگ‌های خونی از مواد زائد یعنی به هم خوردن رابطه ظرف و مظروف که کاهش غذا یا کاهش کمیت یا کاهش کیفیت است، بنابراین راه رفع آن؛ امتلاء بدن از مواد زائد است.

برخی از افراد باید غذای با کیفیت مصرف کنند مانند افرادی که معده‌های ضعیفی دارند, این افراد باید غذای با کیفیت و با حجم کم مصرف کنند چرا که معده توانایی هضم غذاهای سنگین را ندارد.

مصرف غذاهای سبک مانند آب گوشت‌ تهیه شده از مرغ خانگی یا گوشت گوسفند و تلیت کردن بسیار به تقویت بدن کمک می‌کند و می‌توان کمی زعفران و چند عدد بادام نیز به آن اضافه کرد.

بوی کباب بسیار مقوی قوای بدن است و بهتر است افراد هفته ای یک بار چند تکه گوشت راسته را کباب کنند و ابتدا بوی آن را به مشام بکشند, سپس آن را مصرف کنند زیرا بوی کباب قلب را تقویت می‌کند البته باید کباب از راسته گوسفند باشد..
برچسب ها: کباب ، گوشت ، زعفران
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: