به گزارش شفا آنلاین، حبیبالله مسعودی فرید در نخستین جلسه پیشگیری از خشونت که با حضور محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و نماینده سازمانها و دستگاههای مسئول در این حوزه برگزار شد اظهار کرد: در حال حاضر، آموزش مهارتهای زندگی و بحث شهروندی توسط دستگاههای مختلف از جمله سازمان بهزیستی انجام میشود اما باید این آموزشها فراگیر شود و متاسفانه تعداد افراد تحت پوشش این آموزشها پایین است.
در ادامه این جلسه، سمانه زمانی مدیر کل سلامت شهرداری تهران با بیان اینکه در سالهای اخیر بحث خشونت بسیار جدی شده است گفت: این مسئله حاکی از کمکاری و شاید بیتدبیری مسئولان و دستگاههای مربوطه است که نتوانستیم موضوع را مدیریت کنیم.
این مقام مسئول در شهرداری تهران با اشاره به بحث آموزش در پیشگیری از خشونت در افراد جامعه گفت: واقعیت این است که نهاد آموزش و پرروش به عنوان دومین نهاد موثر در بخشهای مختلف، نقش بسزایی در پیشگیری از خشونت در افراد جامعه دارد و باید در این حوزه، آموزش و پرورش کمک کند.
زمانی افزود: وقتی افراد جامعه با یکدیگر مهربان نباشند به طور قطع افراد بد خلق میشوند و خشونت مجموعهای از عوامل مختلف است.
سید علی کاظمی مدیر کل امور اسناد و مترجمان قوهقضائیه نیز در این جلسه اظهار کرد: متاسفانه در جامعه ما، جرم، امری مستمری و تکرارپذیر شده است و حتی مجتمعهای قضایی همواره انتظار دارند، تعداد معینی پرونده وارد شود به طوری که امروز یک روند مستمر در تولید پروندهها در جامعه ما وجود دارد.
این مقام مسئول در دستگاه قضایی با بیان اینکه قانون اساسی بحث پیشگیری از
وقوع جرم را مورد توجه قرار داده و در این زمینه، به دستگاه قضا، نقش
محوری داده است افزود: متاسفانه سیاست جنایی ما در برخورد با جرائم
خشونتآمیز دچار ابهام و سردرگمی است و گاهی اوقات مرزهای بخشش و عطوفت در
بحث خشونت، با هم تداخل پیدا میکند.