فاطمه نجات بخش اظهار داشت: بیماری کبد چرب از غلبه سردی و تری در کبد رخ میدهد.
به گفته وی هر چند که کبد چرب در اثر سردی و رطوبت در کبد به وجود میآید،
اما به هیچ عنوان نباید در استفاده از غذاها و ادویههای گرم و خشک کننده
رطوبات افراط شود زیرا منجر به بیماریهای گرم کبد میشود.
استفاده از غذاهایی که به افراط شیرین هستند, برای کبد مضر است
این متخصص طب سنتی ادامه داد: استفاده از غذاهایی که به افراط شیرین هستند,
برای کبد مضر است, شیرینیها برای کبد مفید هستند اما نباید در آن زیاده
روی شود و یا خیلی شیرین باشند, استفاده از کمی شیرینی طبیعی و ملایم مفید
است.
نجات بخش بیان داشت: هر چیزی که در بازکننده باشد یعنی مجاری کبد را باز
کند, قبض داشته, کبد را تقویت کند, معطر و مانع عفونت باشد مانند دارچین که
بسیار مفید است.
انجیر و فندق, مویز و زعفران برای تمام بیماریهای کبد مفید است
وی افزود: موادغذایی مانند انجیر و فندق, مویز و زعفران برای تمام
بیماریهای کبد مفید است، همچنین کاسنی بسیار در رفع بیماریهای کبدی مفید
است.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: کاسنی در بیماریهای گرم کبدی بسیار مفید
است، همچنین در بیماریهای سرد کبدی بهتر است کاسنی همراه با عسل یا
ماءالعسل مصرف شود.
آب خوردن وسط غذا،خوردن آب یخ، درهم خوری موقع صرف غذا یعنی چند مدل غذا یا مخلفات رو باهم بخوری، استفاده از خوراکی هایی که مواد نگهدارنده دارن و زیاده روی در خوردن اینها از عوامل کبد چرب هستند