شفا آنلاین>سلامت>افرادی که از شکلات صبحانه استفاده میکنند، همیشه در معرض اضافه وزن و دیگر بیماریها قرار میگیرند.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت:
افرادی که حساسیت به ترکیبات کاکائو دارند منجر به بروز آکنه و جوش شده و
باید از مصرف آن خودداری کنند. در مواردی که افراد دچار اضافه وزن و چاقی
هستند باید از مصرف آن خودداری کنند.
وی
افزود: اما در صورتی که فرد در محدوده وزنی نرمال یا دچار کمبود وزن
میباشد میتواند از این شکلات استفاده نماید. شکلات صبحانه در ردیف
خانواده چربیها قرار میگیرد و بنابراین دارای انرژی بسیار زیادی است.
فرحبخش
ادامه داد: شکلات صبحانه حاوی ویتامینهای خانواده B از جمله D1 و B2 و
B3 میباشد. اسید فولیک برای سلامت اعصاب و روان مفید است.
وی
تصریح کرد: شکلات صبحانه که هورمون دکوئین مغز را بالا میبرد منجر به
بروز شادی و نشاط در افراد میگردد. همچنین کاکائو که در شکلات صبحانه وجود
دارد حاوی املاحی مثل قلع و منیزیم میباشد که برای عملکرد واکنشهای قطع
سلولی مفید و مؤثر است.
وی
با بیان اینکه بسیاری از افراد دچار افسردگی یا ولع به خوردن هستند، بیان
کرد: مصرف مواد شیرین مانند شکلات صبحانه حالت آرامش و تسکین در فرد ایجاد
میکند و این وضعیت منجر به بروز اضافه وزن در افراد میگردد و توصیه
میشود مصرف شکلات صبحانه در حد متعادل و مناسب باشد.yjc