کد خبر: ۸۲۱۴۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - 2015October 19
سرپرست مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی, طب اسلامی و مکمل :
شفاآنلاین:سلامت>سرپرست مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی, طب اسلامی و مکمل گیاهان کاهنده فشار خون بالا را تشریح کرد.
به گزارش شفاآنلاین : روشنک قدس اظهار داشت: علائم پرفشاری خون در طب رایج سردرد ناحیه پس سری که معمولاً در هنگامی که بیمار از خواب بیدار می‌شود و پس از چندساعت خود به خود بهبود پیدا می‌کند.

به گفته وی سرگیجه, طپش قلب, خستگی زودرس, ناتوانی جنسی, خونریزی از بینی و برافروختگی چهره از دیگر علائم فشار خون بالا از دیدگاه طب نوین است.

سرپرست مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی, طب اسلامی و مکمل بیان کرد: علایم درگیری عروقی پرفشاری خون می‌تواند به صورت تاری دید به دلیل ضایعات معمولی, ضعف عضلانی یا سرگیجه ناشی از حمله ایسکمیک گذرا, آنژین صدری, تنگی نفس باشد.

قدس عنوان کرد: برخی از داروهای گیاهی در کاهش فشارخون بالا مفید است به عنوان مثال بومادران که بیشتر در کاهش فشارخون دیاستولیک موثر است.

وی ادامه داد: مصرف گیاه یا عرق کیالک  که بیشتر در کاهش فشارخون دیاستولیک موثر است؛ می‌توان روزانه حدود 1200 میلی گرم، عصاره گیاه به مدت چهار ماه مصرف کرد.

سرپرست مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی, طب اسلامی و مکمل ادامه داد: مصرف آب آلبالو که در کاهش فشار سیستولیک و هم دیاستولیک موثر است.

وی بیان داشت: مصرف سیر که برای کاهش فشار سیستولیک یک گرم در روز به مدت سه ماه و برای کاهش فشار خون دیاستولیک  می‌توان یک گرم روزانه تا شش ماه مصرف کنند.

قدس افزود: برگ زیتون  در کاهش فشار سیستولیک و دیاستولیک مفید است و بهتر است که افراد یک گرم تقسیم شده در سه دُوز مصرف کنند.

سرپرست مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی, طب اسلامی و مکمل افزود: سیاهدانه و آب انار هم فشار سیستولیک و هم دیاستولیک کاهش می‌دهد البته بهتر است برای نتیجه بهتر حداقل به مدت 2 ماه آب انار مصرف شود.

وی خاطرنشان کرد: چای ترش بیشتر در کاهش فشارخون سیستولیک موثر است و نباید بیش از 1,5 مصرف کرد.تسنیم

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: