شفا آنلاین>سلامت>برخی از مواد غذایی به دلیل اثراتی که بر هورمونهای بدن میگذارند، میتوانند در مقابل ابتلا به برخی انواع سرطان از افراد محافظت به عمل آورند.
![](/files/fa/news/1394/7/26/140195_903.jpg)
به گزارش شفا آنلاین،کارشناسان اعتقاد دارد مصرف برخی از سبزیها و میوهها میتواند به جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه در بانوان کمک کند.
گفتنی است، دانشمندان یک رابطه مستقیم بین مصرف سبزیجات و عدم ابتلا به سرطان سینه در بانوان را کشف کردهاند.
بررسیها نشان میدهند، سبزیهایی از جمله کلم میتواند مانع از آسیب به DNA سلولها و بروز سرطان در آنها شود.
سبزیجات
دارای برگهای تیره چون اسفناج و کلمپیچ نیز میتوانند به دلیل دارا بودن
لوتئین و زیگزانتین به کاهش خطر بروز سرطان سینه در زنان منجر شود.
لوبیا
و حبوباتی چون عدس و نخود نیز به دلیل دارا بودن کلسیم، آهن و ویتامینهای
گروه B میتوانند خطر ابتلا به این سرطان مرگبار را کاهش دهند.
بر
اساس یک تحقیق همسو مواد غذایی دارای لوبیا، سویا و نیز شیر سویا به دلیل
دارا بودن فیتواستروژن میتوانند به جلوگیری از ایجاد تودههای سرطانی در
سینه بانوان منجر شوند.
و
در نهایت مصرف ماهیهای چرب دارای امگا 3 مانند سالمون و نیز روغن زیتون
به دلیل وجود آنتی اکسیدانهای محافظتکننده از بدن میتوانند به جلوگیری
از ایجاد رادیکالهای آزاد در بدن منجر شده مانع ابتلا به سرطان سینه شوند.yjc