وی در خصوص درمان این اشخاص گفت: افراد دچار کاهش تراکم استخوان به درمان پاسخ میدهند اما اشخاصی که دچار بیماری پوکی استخوان هستند، تنها باید به مراقبت از خود بپردازند تا دچار شکستگی استخوان نشوند.
این متخصص بیماریهای داخلی با عنوان اینکه بیماریهایی در ایجاد پوکی استخوان دخیل هستند، بیان کرد: بیماریهای غدد پاراتیروئید، تیروئید و جنسی باعث کاهش تراکم استخوان و ایجاد بیماری پوکی استخوان میشوند.
منصوری با بیان اینکه داروهای کورتون (کورتیکو استروئیدها) شایعترین داروی ایجاد پوکی استخوان در افراد هستند، تصریح کرد: داروهای کورتون برای بیماریهای سرطان و اتوایمنو (نقص سیستم ایمنی) تجویز میشود و این داروها با تضعیف سیستم ایمنی افراد، این بیماریها را سرکوب میکنند و به جنگ سلولهای درگیر در این اشخاص میروند.
وی با ابراز تاسف از اینکه امروزه داروهای کورتون به طیف وسیعی از افراد جامعه تجویز میشود، گفت: به عنوان مثال بیماری سرماخوردگی نیازی به داروهای کورتونی برای کاهش عوارض ندارد، چرا که این داروها بر بافت استخوانی اثر میکنند و باعث ایجاد ترکیباتی در عدم جذب کلسیم توسط استخوانها میشوند و راهی برای کاهش عوارض این داروها وجود ندارد.
این متخصص بیماریهای داخلی در پایان تصریح کرد: افراد جامعه با اصلاح سبک زندگی، افزایش تحرک و انجام ورزش و مصرف ویتامین D که به افزایش جذب کلسیم میانجامد، به کاهش ابتلا به پوکی استخوان کمک کنند.