کد خبر: ۸۰۳۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۳ - ۰۵ آبان ۱۳۹۲ - 2013October 27
شفا آنلاین : زعفران گیاهی  است که دارای ساقه های کوتاه بوده  و به دلیل عطر و خوش طعم بودنش در غذاها نقش زیادی دارند.
به گزارش شفا آنلاین ،  مهمترین ترکیبات موجود در زعفران که باعث زرد شدن آن می شود ترکیبات مشتق کیریستن است که در زعفران به هضم طبیعی کمک می کند و موجب "تقویت معده" می شود. بررسی ها نشان می دهد مصرف زعفران به درمان فشارخون و برطرف کردن کمبود آهن در زنان و کاهش حملات قلبی کمک می کند و در "طب سنتی" از زعفران به عنوان "آرام بخش"، ضد استرس  استفاده می کنند. پزشکان توصیه می کنند زنانی که از کمبود "آهن" رنج می برند حتما باید در یکی از وعده های غذایی خود در روز از زعفران به عنوان "ادویه" در غذاهایشان استفاده کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: