به گزارش شفا آنلاین، شاید فکرش را نمی کردید که گشنیز برای زیبایی و درخشندگی پوست مفید باشد. گشنیز تاثیر تسکین دهنده و خنک کنندگی برای پوست دارد و خاصیت قابض آن به تعادل پوست چرب و مستعد آکنه و روشن کردن پوست کمک می کند. مخلوط کن خود را آماده نمایید و این پیشنهادات را امتحان کنید:
ماسک پاک کننده ی گشنیز و عسل مناسب پوست های کدر
گشنیز تازه ی این ماسکِ لایه بردار، پوست را روشن می کند و آرد برنج قهوه
ای، سلول های مرده را به آرامی از بین می برد و عسل هم پوست را نرم می کند.
مواد لازم
• ۱ قاشق غذاخوری آرد برنج قهوه ای
• نصف پیمانه گشنیز تازه
• ۱ قاشق غذاخوری عسل
• ۱ قاشق چایخوری صابون مایع ملایم
طرز تهیه
گشنیز را با مقدار کافی آب در غذاساز بریزید تا به خوبی مخلوط شده و پوره
شود ( ابتدا ۲ قاشق غذاخوری آب بریزید و در صورت نیاز آن را افزایش دهید). ۲
قاشق چایخوری پوره ی گشنیز را با آرد برنج قهوه ای، عسل و صابون مایع در
ظرفی بریزید و هم بزنید.
طرز استفاده
آن را مانند دیگر پاک کننده های صورت استفاده کنید. می توانید هر روز آن
را برای هر نوع پوستی استفاده کنید و به مدت ۷ روز در یخچال نگه داری کنید.
ماسک گشنیز و ماست مناسب پوست های مستعد آکنه
ترکیب گشنیز و خیار که خنک کننده هستند و جو دو سر که ضدالتهاب است، پوست
آکنه ای و ملتهب را تسکین می دهد و ماست هم که حاوی اسید لاکتیک است، قدرت
لایه برداری و روشن کنندگی به ماسک می بخشد.
مواد لازم
• ۱ قاشق غذاخوری ماست یونانی
• ۲ قاشق غذاخوری جو دوسر پرک یا آرد جو دو سر
• یک چهارم پیمانه گشنیز تازه
• یک هشتم پیمانه خیار خرد شده
طرز تهیه
همه ی مواد را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا مخلوط و یکدست شوند.
طرز استفاده
مقدار زیادی از ماسک را به پوست خشک صورت و گردن بزنید اما مواظب باشید به
قسمت های حساس مانند چشم ها و دهان نخورد، اجازه دهید ۲۰ دقیقه روی پوست
بماند ( ماسک کاملاً خشک نمی شود اما چسبناک می شود).
صورت تان رابا آب ولرم بشویید و از مرطوب کننده استفاده کنید. دو برش خیار تازه را روی پلک ها بگذارید تا حس خوب پوست تان تکمیل شود.
اسکراب بدن گشنیز و لیمو مناسب پوست های زبر و خشن
گشنیز و روغن زیتون هر دو قابض هستند به این معنا که پوست را منقبض می
کنند و منافذ پوست تنگ تر شده و ظاهر پوست صاف تر می شود. اسیدیته آب لیمو
هم به لایه برداری سلول های مرده کمک می کند.
مواد لازم
• دیک چهارم پیمانه گشنیز تازه
• ۱ عدد لیمو، آب گرفته شده
• یک چهارم پیمانه روغن نارگیل بکر
• نصف پیمانه نمک دریای دانه ریز
طرز تهیه
گشنیز، روغن نارگیل و آب لیمو را در غذا ساز یا مخلوط کن بریزید تا صاف و
یکدست شوند سپس نمک را به این ترکیب اضافه کنید و در کاسه ای با هم مخلوط
کنید.