کد خبر: ۷۹۲۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - 2015September 28
شفا آنلاین>سلامت>قاچاق دارو يکي از عمده مشکلات حوزه درمان است که با تذکرات و پيگيري‌هاي چندين ساله در اين خصوص همچنان بي‌نتيجه باقي مانده است.
به گزارش شفا آنلاین،طي مصاحبه‌هايي که در اين راستا صورت گرفته است، سازمان غذا و دارو مدعي است که به تعداد مورد نياز بازرس براي پيگيري اين موضوع وجود ندارد و حوزه وزارت بهداشت مدعي است که اين وزارتخانه مسئول پيگيري اين امر نيست.

 موضوع قاچاق دارو که مستقيم با جان بيمار در تماس است با وجود سر و صداهاي زياد همچنان سفت و سخت در بازار دارويي ايران پابرجاست. اين در حالي است که وزير بهداشت با تاکيد بر اينکه برخورد دستگاه قضا با قاچاقچيان دارو بايد بازدارنده باشد، گفت: «در شبکه توزيع ما، هيچ داروي قاچاقي وجود ندارد.»

سيدحسن هاشمي در مورد قاچاق دارو اظهار داشت:‌ «وزارت بهداشت مسئول برخورد با قاچاقچيان دارو نيست، بلکه وظيفه مبارزه با قاچاق برعهده سازماني است که در همه زمينه‌هاي قاچاق از جمله بحث دارو بايد پاسخگو باشد.»

هر چند برنامه‌هايي از طرف وزارت بهداشت در راستاي اطمينان مردم از اصالت، تاريخ توليد، زمان اعتبار و قيمت داروي خريداري شده در اين راستا کمک شاياني کرده است، اما به گفته وزير بهداشت :«اين که ما بتوانيم مبادي ورودي قاچاق که بعضا شناخته شده است، ببنديم يا با متخلفين برخورد کنيم، وظيفه ما نبوده و اين کار بر عهده دستگاه انتظامي و قضايي است که انتظار مي‌رود مثل بقيه مواردي که با قاچاق برخورد مي‌شود در اين حوزه نيز اقدامات لازم انجام گيرد و حتي برخوردها شديدتر باشد.»

وزير بهداشت با اشاره به اينکه اگر خلأ قانوني در مبارزه با قاچاق دارو وجود دارد، دستگاه قضايي بايد لوايح لازم را پيشنهاد کند، تصريح کرد: «بايد متناسب جرم با مجرم برخورد شود. همچنين توجه داشت که برخورد متناسب نيز از بروز موارد مشابه در جرم پيشگيري مي‌کند.»سپید

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: