این دستیار تخصصی طب سنتی بیان داشت: در پاییز احتمال بروز بیماریهای از جمله دردهای سیاتیکی, دردهای مفصلی, بزرگی طحال, مشکلات ادراری, بیماریهای ریوی و ... زیاد است.
رضایی پور عنوان کرد: در پاییز از مصرف غذاهای سودازا مانند عدس , بادمجان , ترشی , گوشت گوساله, غذاهای آماده, غذاهای فستفودی, غذاهای بیات و مانده باید پرهیز کرد.
وی افزود: مصرف غذاهای گرم, تند و تیز و غذای گرم و تر مانند آبگوشت پرندگان, شیرینیهای طبیعی مانند مویز , انجیر, کشمش , شیرینی تهیه شده از بادام و ... همچنین میوههای مانند خربزه , سیب , به , گلابی , انگور در این فصل مفید است.
این دستیار تخصصی طب سنتی بیان کرد: در پاییز از دوش گرفتن با آب سرد و نشستن در آب سرد باید پرهیز کرد. البته بهتر است که یک روز به درمیان با آب نیم گرم حمام کرد. همچنین از نوشیدن آب سرد, مصرف مسهل, فصد خون, حجامت باید پرهیز کرد و از خوابیدن در طول روز دوری کرد.