شفا آنلاین>سلامت>عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی گفت: مصرف کلم بروکلی و اسفناج پخته، احتمال پیشرفت آب مروارید را کاهش میدهد.
به گارش شفا آنلاین، امیر حسین وجدانی اظهار کرد: آب مروارید یکی از دلایل شایع کاهش
بینایی قابل برگشت است که از تجمع علل محیطی و فردی به وجود میآید.
وی افزود: مصرف کلم سفید، کلم بروکلی و اسفناج پخته دو بار در هفته احتمال پیشرفت آب مروارید را کاهش میدهد.
وجدانی
ادامه داد: داخل چشم انسان لنزی قرار دارد که از دوران جنینی وظیفه تطابق و
تشکیل تصویر روی شبکیه را بر عهده دارد که با افزایش سن، پروتئینهای داخل
آن حالت شفافیت خود را از دست میدهند و به این حالت کدورت چشم، کاتاراکت
یا آب مروارید اطلاق میشود.