کد خبر: ۷۷۰۳۴
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۸ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 15
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه >تحقیقات جدید محققان هلندی نشان می دهد کسانی‎که به‎طور منظم بادام زمینی مصرف می‌کنند، ممکن است زندگی طولانی‌تری داشته باشند
به گزارش شفا آنلاین،در این تحقیق، افرادی‎که حداقل روزانه یک سوم اونس یعنی 10 گرم بادام زمینی را در آجیل روزانه خود مصرف کنند، در یک‏‎دوره 10 ساله نسبت به کسانی‎که این ماده را مصرف نمی‌کنند، 23 درصد کمتر دچار مرگ و میر می‌شوند.

در واقع مرگ‌های ناشی از بیماری‌های تنفسی، بیماری‌های عصبی و دیابت، سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی در این افراد کمتر است.

به گفته محققان، ترکیبات چربی‌های مفید، ویتامین‌ها، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها به مقدار قابل ملاحظه‌ای در بادام زمینی وجود دارد.

با این حال محققان تاکید می‌کنند خوردن کره بادام زمینی با وجود محتوای بالای بادام زمینی در آن، با کاهش خطر مرگ و میر هیچ ارتباطی ندارد. حتی نمک و روغن‌های گیاهی کره بادام زمینی که حاوی اسیدهای چرب ترانس هستند، ممکن است در اثر مصرف بیش از حد مضر هم باشند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: