کد خبر: ۷۷۰۲۸
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 11
شفا آنلاین>سلامت>کره فاسد به خاطر اکسیدشدن چربی ها، طعم تند و تیزی پیدا می کند و این موضوع بر می گردد به نگهداری اش در دما یا بسته بندی نامناسب
به گزارش شفا آنلاین، کره از جمله لبنیاتی است که می توان فاسد بودن یا نبودن آن را به سادگی تشخیص داد. یکی از نشانه های کره فاسد، تغییر رنگ آن است.

رنگ کره سالم باید به طور طبیعی، زرد پررنگ مایل به نارنجی باشد اما کره ای که فاسد شده به رنگ سبز یا قرمز درمی آید یا حتی آبی می شود. این رنگ ها، رنگ فساد میکروبی است و به ما نشان می دهند که میکروب ها از چربی کره استفاده کرده اند و باعث فساد آن شده اند.

یکی دیگر از راه های تشخیص فساد کره، توجه به تغییر در طعم آن است. کره فاسد به خاطر اکسیدشدن چربی ها، طعم تند و تیزی پیدا می کند و این موضوع بر می گردد به نگهداری اش در دما یا بسته بندی نامناسب. اگر کره در فریزر و دمای زیر ۱۸ یا ۲۰ درجه سانتی گراد نگهداری شود، می توان گفت که فساد میکروبی در آن راه نخواهد داشت.

بعضی مواقع ما مقداری از کره را استفاده می کنیم و مابقی آن را درون یخچال قرار می دهیم و می بینیم که قسمت هایی از کره بریده شده، تیره و خشک شده ولی بقیه آن سالم مانده است. این اصلا نشانه فاسد شدن کره نیست، بلکه ۸۰ درصد کره را چربی تشکیل می دهد و ۱۵ تا ۱۶ درصد آن را آب و این خشکی و تیره شدن سطح آن به دلیل از دست رفتن آب است نه چربی!

بنابراین کره ای که کمی خشک یا تیره رنگ می شود از نظر بهداشتی دچار فساد نشده است. نکته دیگر در مورد زمان ماندگاری کره است. کره اگر در دما و بسته بندی مناسب نگهداری شود، ۶ ماه تا یک سال ارزش تغذیه ای خودش را از دست نمی دهد و می تواند سالم و بدون تغییر باقی بماند. فقط این را فراموش نکنید که اگر کره اکسید بشود، ترکیبات اکسید شده آن می تواند مضر و سرطان زا باشد. کره اکسیدشده بلافاصله تغییر طعم می دهد و مصرف کننده می تواند فساد آن را از بوی تندش تشخیص بدهد
برچسب ها: لبنیاتی ، فاسد ، میکروب
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: