کد خبر: ۷۶۴۸
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۲۲ مهر ۱۳۹۲ - 2013October 14
شفا آنلاین :رييس مركز مديريت بيماري هاي واگير وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در آستانه عيد قربان به مردم توصيه كرد حتما براي ذبح كردن، دام را از ميادين تحت نظارت سازمان دامپزشكي تهيه كنند.  
به گزارش شفا آنلاین ،دكتر محمدمهدي گويا گفت: با توجه به فرا رسيدن مراسم عيد قربان و ضرورت اطلاع رساني به مردم و موارد خطرات ناشي از انتقال بيماري هاي قابل انتقال بين انسان و حيوان و ضرورت پيشگيري از ابتلا به اينگونه از بيماري ها حين ذبح و قرباني كردن دام، مقرر شده است هماهنگي با ادارات كل دامپزشكي استان ها در مورد مخاطرات بهداشتي عرضه غير مجاز دام و عدم كشتار دركشتارگاه ها در روز عيد قربان، توسط دانشگاه هاي علوم پزشكي به عمل آيد. وي به مردم توصيه كرد دام را از ميادين تحت نظارت ادارات كل دامپزشكي تهيه و تا حد امكان افراد با سابقه قصابي اقدام به ذبح و قطعه قطعه كردن لاشه كنند. رييس مركز مديريت بيماري هاي واگير وزارت بهداشت، افزود: در صورت ابتلا به بيماري در دام يا عدم رعايت بهداشت فردي خطر انتقال عامل بيماري به ذابحين وجود دارد، بنابراين لازم است ذابحين مسايل بهداشتي را رعايت كنند. گويا از افراد ذبح كننده دام خواست هنگام ذبح و قطعه قطعه كردن گوشت از وسايل حفاظت فردي شامل دستكش، روپوش و پيش بند، ماسك و عينك استفاده كنند. وي گفت: آلودگي محيط كشتار از طريق آلودگي هاي ثانويه گوشت، پراكنده شدن خون و دفع غير بهداشتي ضايعات دامي و تغذيه حيوانات ولگرد نظير سگ و گربه از ضايعات دامي موجب افزايش احتمال انتقال آلودگي از طريق اين حيوانات مي شود. گويا خاطرنشان كرد عدم رعايت نكات ايمني و بهداشتي در هنگام توزيع و مصرف گوشت دام قرباني مي تواند علاوه بر ايجاد مخاطرات فردي و محيطي و اجتماعي موجب كاهش كيفيت گوشت نيز شود.  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: