به گزارششفاآنلاین،دکتر سید امیرمحسن ضیائی در همایش مدیران ستادی و عامل استانهای جمعیت، با تبریک عید سعید فطر، گفت: در این همایش دو روزه با برگزاری کارگاههای مختلف و اعلام نقطه نظرات تمامی مدیران، نتیجهای مطلوب برای هماهنگی و یکپارچگی در اجرای برنامهها به دست خواهد آمد.
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه این جمعیت ماموریتهای مختلفی را در عرصههای ملی و بینالمللی دارد، تصریح کرد: جمعیت هلال احمر ایران به عنوان یکی از ۱۸۹ عضو فدراسیون بینالمللی صلیب سرخ و هلال احمر، ماموریتهای بسیار مهمی را در عرصههای بینالمللی بر عهده دارد و اهداف تعریف شده فدراسیون را دنبال میکند.
وی با بیان اینکه تغییرات اقلیم منجر به بروز حوادثی میشود که چند روز گذشته در کشور بسیار ملموس بوده است، یادآور شد: در این زمینه جمعیت هلال احمر باید برنامههایی را در سه محور کاهش ریسک و مقابله با آن و انجام ماموریتهایی پس از وقوع حادثه انجام دهد. کمک به توسعه جوامع از جمله وظایف تعریف شده جمعیت هلال احمر بر اساس اهداف مشخص فدراسیون بینالمللی صلیب سرخ و هلال احمر است.
وی افزود: در زمینه مواجهه با بیماری ابولا جمعیت هلال احمر به عنوان بخش تاثیرگذار، اقدامات بسیار مطلوبی را برای مهار این بیماری انجام داده است.
ضیایی با اشاره به اینکه با توجه به کاهش بودجهها در سال ۹۴، باید ساز و کارهای لازم را اتخاذ کرد، گفت: بر این اساس باید صرفه جویی، افزایش بهرهوری و توجه به افزایش درآمدها از منابع داخلی را سرلوحه کارها قرار داد.
وی خطاب به مدیران عامل ستادی و استانی جمعیت هلال احمر تاکید کرد: باید برنامه محور عمل کرده و به عبارتی همه باید با برنامه با یکدیگر صحبت کنیم؛ در اصل مدیران هلال احمر باید بر اساس شاخصها و برنامههای تعریف شده فعالیت کنند. بنابراین میثاق ما با مدیران عامل بر مبنای برنامههایی است که تنظیم کردهایم تا با مشارکت همدیگر برنامهها را تدوین و مبنای ارزیابی عملکرد خود قرار دهیم.
ضیائی افزود: به علاوه در اجرای برنامههای امسال به خصوص در بخش عمرانی باید به تکمیل و نهایی کردن طرحهایی که بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، توجه خاصی کرد. این مهم نیازمند ارتباط تنگاتنگ مدیران ستادی و استانها است تا از نزدیک در جریان اجرای امور باشند.
وی با تاکید بر اینکه تفویض اختیارات در جمعیت متناسب با مسئولیتها انجام خواهدشد، تصریح کرد: تفکیک فعالیتهای صف و ستاد نیز از مواردی است که باید به آن در همه موارد به خصوص در این همایش توجه خاص داشت؛ چرا که یکپارچه عمل کردن از نکات مهم و ضروری است تا برمبنای آن بتوان جمعیتی قوی را سازماندهی کرد.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اجرای طرح آمایش سرزمینی در جمعیت هلال احمر، افزود: باید در استانها طرح آمایش استانی را در دستور کار قرار داد.
وی به فعالیتهای شرکت سرمایه گذاری هلال در زمینه املاک جمعیت اشاره و اظهار کرد: در این زمینه باید از توان کارشناسی بیش از پیش استفاده و فعالیت های این شرکت را در استانها مشخص کرد.
ضیائی با تاکید بر لزوم توجه مدیران عامل استانها به تعامل با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، گفت: ضروری است تا مدیران با مقامات محلی و گروههای مرجع و به خصوص با خیرین در استانهای مختلف تعامل و ارتباط قوی داشته باشند و در این زمینه به خصوص باید به تقویت و گسترش ارتباط با دفاتر نمایندگی ولی فقیه در استانها توجه خاصی داشت.
بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، وی با اشاره به توجه به بهرهگیری از مشارکتهای مردمی، وقف و هبه در جمعیت هلال احمر، عنوان کرد: هر اندازه مردم به این درک برسند که در جمعیت از کمکهای آنها استفاده صحیح میشود، آنها بیش از پیش بر سنت وقف گرایش پیدا کرده و در نتیجه موجب توسعه فرهنگ وقف و روح از خودگذشتگی و ایثار در جامعه خواهد شد.
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اهمیت و ضرورت شناسایی و جذب داوطلبان واقعی در جمعیت، خاطرنشان کرد: از سویی ارائه آموزشهای تخصصی به داوطلبان و افزایش مهارتهای آنها، کمک بسیاری به حفظ آنها خواهد کرد.
ضیائی با بیان این که توجه به موضوعاتی چون اعتیاد و طلاق از مسائلی است که در حوزه جوانان جمعیت مورد توجه قرار گرفته است، اظهار کرد: توجه به بحرانهای اجتماعی در استراتژی ۲۰۲۰ هم مورد تاکید قرار گرفته است.
وی با تاکید بر توجه به تقویت و توسعه همکاریهای بین بخشی، خاطرنشان کرد: همچنین باید به مسائل مهم احصاء اموال منقول و غیرمنقول جمعیت نیز توجه داشت و ما نیز در این زمینه همکاریهای لازم را با استانها خواهیم داشت.
ضیائی با اشاره به این که جذب نیروی انسانی در جمعیت هلال احمر با توجه به پایگاهها انجام خواهد شد، تاکید کرد: در این زمینه به طور قطع کسانی که در جمعیت فعالیت میکنند، اولویت دارند و لذا هیچ تقاضای موردی برای جذب قابل پذیرش نخواهد بود.
وی با تاکید بر ضرورت حفظ آمادگی کامل در حوزه امداد و نجات به حادثه سیل یکشنبه گذشته در منطقه کن و سایر شهرها اشاره و اظهار کرد: لذا ضروری است تا جمعیت همواره آمادگی کامل داشته باشد و با نقشهها و برنامههای عملیاتی، فعالیتهای خود را سازماندهی و ساماندهی کند و در این زمینه تکمیل هرچه سریعتر انبارهای امدادی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهارکرد: جمعیت هلال احمر به هیچ وجه و در هیچ زمانی وارد مسائل سیاسی نشده و نمیشود و لذا باید در استانها نیز به این مهم بیش از پیش توجه کرد.