به گزارششفاآنلاین،دکتر مامک شریعت اظهار کرد: مرکز تحقیقات تغذیه با شیر مادر به مدت 3 سال تاسیس شده و دارای 70 مقاله است.
وی با اشاره به اینکه این مرکز تاکنون 22 طرح تحقیقاتی داشته است، گفت: مرکز تحقیقات تغذیه با شیر مادر در عمده طرح های تحقیقاتی خود به دنبال یافتن موانع شیردهی مادر و عوامل تشویقی شیردهی آنها بوده است.
این متخصص بهداشت مادر و کودک افزود: دستاوردهایی که در نتیجه طرح های تحقیقاتی به دست آمده بیانگر این است که همکاری، همراهی و آموزش پدران همراه با آموزش مادران در دوران بارداری امکان شیردهی را تا 6 برابر افزایش داده است.
شریعت تصریح کرد: در یکی از طرح های تحقیقاتی، پژوهشگران مرکز موانع شیردهی مادر را از دیدگاه روانشناسانه بررسی کرده و به این نتیجه رسیدند که علاوه بر بیماری ها که می تواند مانع از شیردهی مادر شود دسته ای از مشکلات عاطفی، روانی، خلقی و استرس نیز وجود دارند که بسیار تاثیرگذار در ممانعت از شیردهی است.
این عضو هیات علمی پژوهشی مرکز تحقیقات تغذیه با شیر مادر در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس نتایج یکی دیگر از تحقیقات انجام شده در این مرکز مشخص شده است که استرسهای دوران شیردهی میتواند باعث تولید مادهای در شیرمادر شود و در نتیجه سیستم ایمنی بدن نوزاد را تضعیف و مستعد عفونت و آلرژی کند.