کد خبر: ۶۹۷۱۰
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۴ تير ۱۳۹۴ - 2015July 15
شفاآنلاین:سلامت>تغذیه>قبل از مصرف خیسانده شود. به طور طبیعی این لوبیا حاوی ماده سمی به نام لیکتین است بنابراین بهتر است این لوبیا قبل از مصرف حداقل پنج ساعت خیسانده شود.
به گزارش شفا آنلاین : محققان آمریکایی با ارائه چند نکته مهم درباره پخت‌ و پز برخی مواد غذایی هشدار دادند خوردن کلم خام منجر به چندین نوع بیماری مخل سلامت بدن می‌شود.

 محققان آمریکایی برای پخت‌ و پز مواد غذایی توصیه‌هایی ارایه دادند که از این قرار است:

 

 

- تخم شربتی:

باید قبل از مصرف خیسانده شود. تخم شربتی از بهترین مواد غذایی است و دو قاشق سوپخوری آن ۱۱۷ کالری، چهار گرم پروتئین، هشت گرم فیبر و حاوی امگا۳ است که برای سلامت قلب مفیداست. این دانه قابلیت جذب آب ۲۷ برابر وزن خود را دارد و مصرف آن بدون اینکه خیسانده شود موجب ماندن در مری و افزایش حجم و حالت ژله مانند آن خواهد شد.

 

 

- کلم پیچ:

باید به صورت پخته مصرف شود. کلم پیچ از خانواده کلم بروکلی و بروکسل است. بخارپز این سبزیجات باعث کاهش کلسترول می‌شود. این سبزی مانند دیگر سبزیجات نظیر خود حاوی آنتی اکسیدان، ضد گرفتگی قلب و عروق، ضد التهاب و ضد سرطان است، اما مصرف بیش از اندازه کلم خام موجب کم‌کاری تیروئید و در نتیجه کاهش متابولیسم، دردهای مفصلی، ناباروری و بیماری قلبی می‌شود.

 

 

- لوبیا قرمز:

قبل از مصرف خیسانده شود. به طور طبیعی این لوبیا حاوی ماده سمی به نام لیکتین است بنابراین بهتر است این لوبیا قبل از مصرف حداقل پنج ساعت خیسانده شود.

 

 

- ریواس:

قبل از پخت حتما برگ‌های آن را جدا کنید به دلیل اینکه برگ‌های آن سمی و حاوی گلیکوزیدهای غیرطبیعی و اسید اگزالیک است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: