وی
افزود: خوردن غذاهای چینی میتواند باعث بروز سندرمی به نام سندرم رستوران
چینی شود که با سرگیجه و تهوع و اختلالات خلقی همراه است.
فرحبخش
ادامه داد: ویتامینهای خانوادهی B مثل b1؛ B2 ،b3 ،B12؛ و اسید فولیک به
شدت با خلق و خوی افراد در ارتباط هستند پس کمبود هر یک از این ویتامینها
میتواند باعث بد خلقی در افراد شود.
این
متخصص تغذیه گفت: کمبود اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر بد خلقی باعث ایجاد
افسردگی نیز در افراد میشود پس توصیه میشود از اسیدهای چرب امگا 3 که
منابع آن ماهیها مثل ماهی سالمون، تن، ساروین و قزل آلا است استفاده شود.
فرحبخش
در پایان خاطر نشان کرد: افرادی که ماهی دوست ندارند و کلا از این منبع
غنی امگا 3 استفاده نمیکنند میتوانند به جای آن از کپسولهای حاوی امگا 3
استفاده کنند.