به گزارش شفا آنلاين،برای گرفتن یک رژیم غذایی مناسب و ثابت ماندن بر اجرای آن، تنها داشتن یک برنامه غذایی و انتخاب این که چه چیزهایی باید و چه چیزهایی نباید خورده شوند، کافی نیست؛ یکی از مهمترین مسائل این است که چگونه میشود از خوردن مواد غذایی خارج از برنامه، جلوگیری کرد.
به گزارش سرویس بازار ایسنا، طبق تحقیقات انجام شده در اروپا 14 درصد مردم ترجیح میدهند غذایی را که با رژیم غذاییشان سازگار نیست، از دسترس دور کنند. همچنین 40 درصد از اروپاییها معتقدند که اگر غذای سالم اولین چیزی باشد که در یخچال میبینند، راحتتر میتوانند به رژیمشان پایبند بمانند. این موضوع مستلزم آن است که فضایی درون یخچال تعبیه شده باشد تا به اصطلاح «هرآنچه دیده بیند، دل نکند یاد»!
این تحقیق در پنج کشور ایتالیا، بریتانیا، آلمان، فرانسه و لهستان انجام شده و طی آن از بیش از هزار نفر از افراد بالای 16 سال در هر کشور، در مورد رژیم غذایی و ارتباط آن با یخچال، سئوال شده است.
یخچال شوکیس سامسونگ Food Showcase Refrigerator، محصولی است که دقیقاً این موضوع را مورد توجه قرار داده است. این یخچال سه بخش مختلف دارد که این امکان را به مصرفکنندگان میدهد تا بتوانند مواد غذایی مورد نظرشان را در دسترس یا دور از دسترس قرار دهند. این ویژگی برای افرادی که برای افزایش یا کاهش وزن پایبند رژیمهای غذایی هستند، بسیار حائز اهمیت است تا به این ترتیب بتوانند ضمن رعایت حال بقیه افراد خانواده، مواد غذایی خودشان را در جای مشخصی قرار دهند. همچنین یخچال شوکیس، نزدیک به 30 درصد فضای بیشتر در اختیار مصرفکننده قرار میدهد، سیستم سرمایش بهتری دارد و از طراحی منحصر به فردی نیز سود میبرد.
کنترل میزان کالری دریافتی برای کسانی که رژیم کاهشی دارند، از اهمیت بالایی برخوردار است؛ اینکه چهطور در برابر وسوسه پایانناپذیر خوردن خوراکیهایی همچون شیرینی، شکلات، آجیل، چیپس، اسنک، انواع سس و... مقاومت کنند. به گفته رئیس سازمان غذا و دارو، در کشور ما حدود 40 درصد از مردم بیش از میزان نیاز روزانه، کالری دریافت میکنند و دچار افزایش وزن و چاقی هستند که نتیجه آن ابتلا به بیماریهای غیر واگیر مانند بیماریهای قلبی و عروقی، فشارخون و دیابت است.
نتایج یک تحقیق در اروپا نشان میدهد که 70 درصد از مردم عقیده دارند اگر
یخچال به درستی چیده شود، راحتتر میتوانند رژیم غذاییشان را رعایت کنند.
یخچال شوکیس سامسونگ این کار را برای مصرفکننده راحت کرده. چرا که با
طراحی دو در آن، میتوان مواد غذایی سالم و کم کالری را در درب اول و
دسترسی راحتتر و مواد غذایی پرکالری و چرب را در فضای داخلی و دور از
دسترسی سریع قرار داد. به این ترتیب میتوان میزان کالری دریافتی را
راحتتر مدیریت کرد و به رژیم غذایی پایبند ماند.