کد خبر: ۶۸۷۴۸
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۶ تير ۱۳۹۴ - 2015July 07
شفا آنلاين:طب سنتی>گیاهان دارویی-تره تیزک یک گیاه یک ساله است که طول آن به ۲۰ تا ۳۰ سانیتمتر می‌رسد و به شکل نپخته، بعنوان طعم دهنده به غذا و دم‌کرده مورد استفاده قرار می گیرد.

به گزارش شفا آنلاين،نیازی فرد محقق مرکز تحقیقات کشاورزی، وجود لکه های سفید روی گیاه تره تیزک که نوعی قارچ است را عامل بیماری دانست و به افراد توصیه کرد، از خوردن این نوع تره تیزک‌ها خودداری کنند.

نیازی فرد از شاهی که در زبان محلی به آن "تره تیزک” گفته می‌شود به عنوان یکی از گیاهان خودروی بهاری یاد کرد که به صورت خام به عنوان سبزی و به شکل سالاد و یا غذاهای مختلف مصرف می‌شود.

 

گیاه تره تیزک

ایشان گفت: این گیاه اثر بازکننده عروق بخصوص عروق قلب را دارد.

به گفته نیازی فرد، تره تیزک یک گیاه یک ساله است که ارتفاع آن به ۲۰ تا ۳۰ سانیتمتر می‌رسد و به صورت خام، چاشنی و دم‌کرده مورد استفاده قرار می گیرد.

نیازی فرد ، برگ، گل، میوه و دانه را از مهم‌ترین قسمت های این گیاه بهاری دانست که به عنوان گیاه دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

نیازی فرد، ماه‌های اردیبهشت و خرداد را زمان برداشت این گیاه که به صورت وحشی سبز می‌شود، دانست.

نیازی فرد، وجود لکه‌های سفید روی این گیاه که نوعی قارچ است را عامل بیماری دانست و به افراد توصیه کرد: از خوردن این نوع تره تیزک‌ها خود‌داری کنند.

‌تره تیزک (شاهی) گیاهی خوراکی از تیره چلیپاییان با نام علمی "لپیدیوم ساتیوم” است که به صورت خودرو در استان کرمانشاه می‌روید.




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: