شفا آنلاین>طب سنتی>یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد میگرن است.
به گزارش
شفا آنلاین،دکتر حسن اکبری ، درباره خاصیت درمانی
گیلاس و
دمنوش دم و برگ آن گفت: گیلاس میوهای با طبع سرد و تر است اما برگ و دم
آن دارای طبع سرد و خشک است، بهترین میوه در فصل تابستان برای کسی که طبع
گرم و خشک دارد خوردن گیلاس و برگ و دم آن است اما برای افراد دموی مزاج
توصیه ما به خوردن بیشتر دم کرده دم و برگ آن است تا دمای بدنشان زیادتر
نشود.
وی افزود: به اندازهای که افراد در طول روز مقدار چای داخل قوری می ریزند،
دم و برگ گیلاس را داخل قوری ریخته و با آب سرد مخلوط کنند و پس از
اینکه با حرارت کمی به جوش آمد، دمنوش به مدت 10 دقیقه بدون حرارت دم
بکشد و سپس میل کنند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه دم و
برگ گیلاس برای سنگ کلیه و گرفتگی صدا بسیار مفید است، افزود: خوردن گیلاس
و دمنوش دم و برگ آن، داروی مناسبی برای از بین بردن دیفتری، برونشیت
گرم، ورم گرم و عفونتهای حلق و گرفتگی صدا است و بیمارانی که مشکل کلیوی و
سنگ کلیه دارند توصیه میکنیم از دمنوش دم گیلاس استفاده کنند.
اکبری به مصرف گیلاس و دم و برگ آن برای نجات از گرمازدگی اشاره کرد و
افزود: با توجه به اینکه در فصل گرما قرار داریم، خوردن گیلاس و دمنوش آن
خاصیت ضد تهوع و بسیار برای از بین بردن گرمازدگی و کاهش بیماری میگرن
مفید است.
وی گفت: خوردن طولانی مدت گیلاس برای بیماران ام اس، رماتیسم، دیابت از نوع
سرد و برای کسانی که دارای طبع سرد هستند مضر و به خوردن آن در طولانی
مدت توصیه نمیشود.
این محقق طب سنتی و اسلامی دم کرده برگ گیلاس را دارویی اثر بخش برای یبوست
دانست و گفت: توصیه میکنیم کسانی که یبوست دارند 30 گرم از برگ درخت
گیلاس را در یک لیتر آب بجوشانند و به مدت 10 دقیقه دم کنند، سپس با عسل و
نبات مخلوط و میل کنند.