شفا آنلاین>طب سنتی> متخصص طب سنتی، خواص شیربرنج با مربای گل سرخ از منظر طب سنتی را تشریح کرد.
به گزارش شفا آنلاین، مهدی فلاح متخصص طب سنتی اظهار داشت: شیربرنج از دیدگاه طب
سنتی غذای مفیدی است, برنج خاصیتی دارد که در افراد سردمزاج باعث ایجاد
سردی و در افراد گرممزاج باعث ایجاد گرمی میشود.
بهگفته وی برنج خاصیت دوگانه دارد که در حبوبات و غلات دیگر کمتر دیده
میشود. بهتر است که همراه با دارچین مصرف شود چرا که شیر با برنج هر دو
دارای طبیعت سرد هستند و به هضم بهتر آن کمک میکند و طبع آن را بهسمت
تعادل و انرژی بیشتر میبرد و اگر همراه با مربای گلسرخ استفاده شود بسیار
مطلوبتر میشود.
زیبایی سفره و غذا هم خیلی بر تقویت قوای جسمانی تأثیر دارد و لذتبخش میکند
این متخصص طب سنتی افزود: زیبایی سفره و غذا هم بسیار بر تقویت قوای جسمانی
تأثیر دارد و لذتبخش میکند. دیدن زیبایی و نیز شنیدن صدای زیبا مانند
دعای سحر هنگام سحری قوای جسمانی افرادی را که سر سفره نشستند تقویت
میکند.
فلاح گفت: اما چیزهایی که بهطور کلی باعث تقویت قوا میشود مانند خرما,
ارده و مشتقات کنجد که اردهشیره یا روغن کنجد یا حلوا و نیز استفاده از
مغزهای گردو و بادام و پسته از این دست هستند.
وی اضافه کرد: در مورد مغزها توجه شود که از زمان بیرون آمدن از پوسته تا
نهایتاً سه یا چهار هفته مواد و خاصیت اصلی خود را حفظ میکند و اگر بیشتر
بگذرد مواد مغزها از بین میرود.
مربای گلسرخ به اکثر طبیعتها سازگار است
این متخصص طب سنتی بیان داشت: مربای گلسرخ به اکثر طبیعتها سازگار است،
چون گلسرخ مرکب خاصیت گرممزاجی و هم سردمزاجی دارد که همه افراد
میتوانند استفاده کنند.
فلاح خاطرنشان کرد: سمنو از غذاهای لذیذ است ولی چون عمده ماده غذایی آن
جوانه گندم است معمولاً دیرهضم است بنابراین بهتر است بهعنوان چاشنی
بهجای وعده غذایی استفاده شود.