کد خبر: ۶۷۷۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۵ - ۰۹ تير ۱۳۹۴ - 2015June 30
شفا آنلاین>اجتماعی> معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با اجرای فاز اول طرح پرداخت مبتنی بر عملکرد برای کارکنان بیمارستان ها، تعادل در پرداخت بین رده های مختلف کارکنان و مدیران شاغل در بیمارستان های وزارت بهداشت برقرار می شود.

به گزارش شفا آنلاین، محمد حاجی آقاجانی در خصوص مزایای طرح پرداخت مبتنی بر عملکرد، افزود: با اجرای این طرح کلیه کارکنان بیمارستانی اعم از گروه های پرستاری و پشتیبانی و همه کادر پرستاری، شامل پرستاران، بهیاران، کمک بهیاران و تکنسین های اتاق عمل و بیهوشی و همچنین کارشناسان شاغل در بخش های پاراکلینیک و کارکنان پشتیبانی و خدماتی از مزایای طرح بهره مند می شوند.

دبیر ستاد کشوری برنامه تحول نظام سلامت، ادامه داد: از ویژگی های دیگر این طرح، شمول همه کارکنان با هر نوع رابطه استخدامی (رسمی، پیمانی، طرحی ، قراردادی و شرکتی) است؛ این در حالی است که تا قبل از اجرای این طرح فقط گروهی از کارکنان مشمول دریافت کارانه می شدند و عده ای از آن محروم بودند.

وی با اشاره به اینکه برای اولین بار سختی مراقبت از بیمار در هر یک از بخش ها مورد توجه قرار گرفته است، گفت: از ویژگی های ممتاز این طرح لحاظ شدن سختی مراقبت در پرداختی کارکنان است، به گونه ای که در بخش هایی از بیمارستان مانند بخش اورژانس یا ICU که مراقبت های دشوار و پیچیده از بیماران انجام می شود، دریافتی کارکنان به همان نسبت بالاتر است.

آقاجانی یادآور شد: برخلاف گذشته که شیفت غیرموظف یا همان اضافه کاری شامل کارانه نمی شد، در این طرح به ازای هر شیفت غیرموظف نیز افراد کارانه دریافت خواهند کرد.

معاون وزیر بهداشت افزود: در پرداخت عملکردی، پرداخت اصل حق اضافه کاری لحاظ شده و ساعات اضافه کاری به طور دقیق محاسبه و پرداخت می شود و در فیش واریزی هم پرداختی به ازاء شیفت غیرموظف به صورت مشخص درج می شود.

آقاجانی گفت: سیستم پرداخت مبتنی بر عملکرد به گونه ای طراحی شده است که در صورت افزایش مراقبت در بخش ها به همان نسبت دریافتی پرسنل شاغل در آن بخش رشد می یابد و به عبارتی میزان مراقبت های انجام شده در هر بخش با دریافتی کارکنان شاغل در آن بخش ارتباط مستقیم دارد.

وی درخصوص درخواست برخی پرستاران با سابقه مبنی بر اعمال سنوات آنها، گفت: سنوات علاوه بر اینکه در حکم حقوقی افراد لحاظ شده است، در قانون ارتقاء بهره وری پرستاری نیز معیار است و براساس این قانون و با توجه به سابقه پرستار، از ساعت کارکرد موظف وی کم می شود و به این ترتیب ساعات کار پرسنل با سابقه، کاهش یافته است.

وی ادامه داد: قانون بهره وری به طور کامل در دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد لحاظ گردیده و ضریب نوبت کاری شب و ایام تعطیل هم در پرداختی ها اعمال خواهد شد.

آقاجانی یادآور شد: موضوع اعمال سنوات خدمتی در پرداخت عملکردی در دست بررسی نیز هست و در فاز دوم طرح مورد توجه بیشتر خواهد بود.

دبیر ستاد کشوری برنامه تحول نظام سلامت ادامه داد: ستاد در حال ارزیابی نحوه اجرای این طرح در بیمارستان های سراسر کشور است و از سامانه پیشرفته قاصدک به عنوان سامانه ملی پرداخت مبتنی بر عملکرد بیمارستان ها برای این منظور استفاده می نماید. این سامانه اطلاعات کلیه بیمارستان های کشور را به دقت و به صورت آنلاین ارائه می کند و گزارش های این سامانه در جلسات کارشناسی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد و از این اطلاعات و نظرات ارائه شده از سوی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برای اجرای فاز دوم طرح استفاده خواهد شد.

ایلنا

دو سوم ايران بيابان شد

موج - مرکز پژوهش‌هاي مجلس گزارش داد: تشديد پديده خشک‌سالي در ايران در شرايطي رخ مي‌دهد که در حال حاضر بيش از دو سوم وسعت کشور در محدوده مناطق خشک، نيمه خشک و بياباني قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاري موج، گسترش بدون ضابطه شهرها و تبديل روستاها به شهرهاي کوچک يکي از مهم‌ترين عوامل خشکسالي به شمار مي‌آيد. رشد خيره‌کننده شهرها در سال‌هاي پس از انقلاب موجب شده است که روستاها به‌عنوان مراکز توليد يکي پس از ديگري آب رفته و به شهرهاي کوچکي تبديل شوند که نه امکانات زندگي شهري دارند و نه ديگر مي‌توان کارکرد توليدي يک روستا را از آن انتظار داشت. در اين ميان حفر چاه براي تأمين آب کشاورزي با محدوديت‌هاي قانوني روبه‌رو است اما ساکنان شهرها به راحتي مي‌توانند براي تأمين آب شرب موردنياز خود اقدام به حفر چاه کنند که اين مسأله به حفر بي‌حساب و کتاب چاه‌ها به بهانه آب شرب و استفاده در کشاورزي، و پديده سرقت آب در روستا - شهرهاي کوچک دامن زده است.
بر همين اساس روستا - شهرهاي کوچک در سال‌هاي پس از انقلاب به راحتي و به بهانه تأمين آب شرب، اقدام به حفر چاه‌هاي متعدد و برداشت آب از سفره‌هاي آب زيرزميني کرده‌اند که همين عامل به خشک‌سالي دامن زده است. براساس تازه‌ترين گزارش مرکز پژوهش‌هاي مجلس درحال حاضر منابع آب زيرزميني نقش مهمي در تأمين آب شرب مردم کشور ايفا مي‌کنند. به‌طوري که ۶۳ درصد آب شرب کشور از طريق آب‌هاي زيرزميني تأمين شده و آب‌هاي سطحي سهم ۳۷ درصدي را به خود اختصاص مي‌دهد که سهم آب‌هاي زيرزميني براي تأمين آب شرب روستايي بالغ بر 80 درصد است.
گزارش اخير مرکز پژوهش‌هاي مجلس درباره وضع منابع آب کشور همچنين تأکيد مي‌کند که بخش اعظم افت شديد ذخاير آبي در ۲۰ سال گذشته اتفاق افتاده است به‌طوري که از ۱۱۰ ميليارد مترمکعب کسري آب حدود ۹۵ ميليارد مترمکعب کمبود ذخاير مربوط به دو دهه اخير است که پديده شهرنشيني و تبديل روستاها به شهر تشديد شده است. بر اساس گزارش مرکز پژوهش‌هاي مجلس افت شديد ذخاير باعث شده است که درحال حاضر آب شرب بيشتر از ۶ هزار روستاي کشور از طريق تانکر تأمين شود.
در اين تحليل همچنين آمده است که تعداد دشت‌هاي ممنوعه از ۱۵ دشت درسال ۴۷ به ۳۱۹ دشت در سال ۹۳ افزايش يافته است که به دليل روند صعودي مصرف آب متناسب با تغييرات جمعيتي کشور، تعداد دشت‌هاي ممنوعه به سرعت درحال افزايش است. اين گزارش همچنين اضافه مي‌کند که درحال حاضر نرخ متوسط فرونشست در دشت تهران بين ۳۰ تا ۳۶ سانتيمتر در سال در مناطق مختلف است که بسيار بيشتر از ساير نقاط جهان است. همچنين تغييرات کيفي آب زيرزميني در اثر کاهش حجم مخزن، ايجاد فروچاله‌ها و شکاف‌هاي بزرگ در دشت‌ها و تهديد حيات شهرها و روستاها در اثر تخليه آبخوان‌ها، از ديگر واقعيت‌هاي کشور است.
تشديد پديده خشک‌سالي در ايران در شرايطي رخ مي‌دهد که درحال حاضر بيش از دو سوم وسعت کشور در محدوده مناطق خشک، نيمه خشک و بياباني قرار گرفته است.
- See more at: file:///C:/Users/HH/Desktop/1/%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%8A%20%D9%85%D9%88%D8%AC%20%20%20%D8%AF%D9%88%20%D8%B3%D9%88%D9%85%20%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%A8%D9%8A%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%86%20%D8%B4%D8%AF.htm#sthash.3Ta7OBvy.dpuf
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: