کد خبر: ۶۶۷۰۰
تاریخ انتشار: ۰۲:۱۰ - ۰۲ تير ۱۳۹۴ - 2015June 23
شفا آنلاین>سلامت>روش اندازه گيری استرول های گياهی در فرآورده های لبنی در اداره كل غذا، دارو و استاندارد قشم اعتبار سنجی گردید.
به گزارش شفا آنلاین- مهندس کاظم قربانی مدیر کل غذا، دارو و استاندارد قشم، تصریح کرد: با توجه به اهميت و حساسيت اندازه گيری استرول های گياهی و در راستاي نياز كشور به بررسي وجود چربي گياهي در فرآورده های لبني جهت شناسايی تقلبات مربوط به چربی های اضافه شده به اين فرآورده ها، آزمايشگاه این اداره كل روش اندازه گيري استرول های گياهی (فيتواسترول ها) در فرآورده های لبني را بر اساس روش های معتبر ملی و بين المللي راه اندازی و اعتبار سنجی نموده است.

وی اظهار داشت: اين روش زمانی اهمیت ویژه می یابد که توليد كننده در فرآورده ها از چربي گياهی استفاده نموده باشد ولی در برچسب آن، هيچ گونه اشاره ای به وجود این چربی گياهي ننموده باشد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: