به گزارش شفا آنلاین-در
طب سنتی، اعتقاد بر این است که گوشت اردک، گرمترین گوشت بین گوشت طیور
اهلی است. ارزش تغذیهای آن بالاست. البته گوشت اردک، بسیار دیرهضم است و
خاصیت نفاخی دارد. بال اردک برای افراد لاغر خاصیت چاقکنندگی دارد. مصرف
این نوع گوشت، تقویت کلیهها و افزایش قوای جنسی را به دنبال دارد. اگر
سیستم گوارشی بدن قدرت هضم بالا و خوبی داشته باشد، این گوشت جزو
بهترینها برای تقویت قوای جنسی است.
جگر، بال و بازوهای اردک، خون ساز هستند و باعث کاهش تنگینفس و تپشقلب
میشود. خوردن پیه اردک برای تقویت کلیهها، درمان سرفه، خشکی سینه، سوزش
معده و خشونت صدا بسیار مفید است. مصرف تخم این پرنده هم برای رفع لاغری و
تنگی سینه یا برای افرادی که به هر دلیلی دچار خونریزی هستند، توصیه
میشود. بد نیست که تخم اردک را با پیه خود آن سرخ و مصرف کنید چون فایده
بیشتری خواهد داشت.
سرکه، زنجبیل، سکنجبین، کرفس، گشنیز، دارچین و آویشن جزو مصلحهای گوشت اردک محسوب میشوند. پر کردن شکم اردک با ادویهها و سبزیهایی که نام بردیم و پختن آن با روغن زیتون، بسیار خوب است و عوارض ناشی از مصرف آن را به حداقل ممکن میرساند. گوشت اردک باید قبل از خوردن کامل پخته شود. برای رفع بوی زهم اردک هم باید گوشت اردک را 3 بار با آب جوشاند و آب آن را دور ریخت و سپس پیاز، سبزی و ادویههای مختلف را به آن اضافه کرد.