کد خبر: ۶۳۴۱۶
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - 2015May 26
شفاآنلاین : سلامت>تغذیه>مطالعه مصرف بادام زمینی نشان داده است که گنجاندن آنها به عنوان یک وعده غذایی پرچرب باعث بهبود واکنش تری گلیسیرید بعد از وعده غذا و حفظ عملکرد غشاء درونی رگ های قلب می شود.
به گزارش شفا آنلاین : «جیائوران لیو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این باره می گوید: «مصرف بادام زمینی در قالب یک رژیم غذایی سالم، میان وعده سالمی محسوب می شود.»

هدف این تحقیق ارزیابی عملکرد عروق بعد از صرف یک وعده غذایی پرچرب بود.

نتایج این تحقیق اثبات می کند بادام زمینی باعث حفظ عملکرد عادی عروق می شود درحالیکه وعده های غذایی پرچرب در عملکرد عروق ایجاد اختلال می نمایند، از اینرو افزودن آن به وعده غذایی مفید می باشد.

عملکرد بد عروق نقش مهمی در پیشرفت بیماری تصلب شریان و تشکیل پلاک های کرونری داشته که در نهایت منجر به بیماری انسداد عروق کرونری می شود. معمولاً بعد از یک وعده غذایی پرچرب، عملکرد عروق، ولو موقتی، کاهش می یابد، تا زمانیکه چربی ناشی از خوراکی، که وارد خون شده، پاک شود.

به گفته لئو، تحقیقات گذشته نشان داده است افرادی که بیش از دو بار در هفته بادام زمینی مصرف می کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی انسداد شریان هستند.

مهر

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: