به گزارش شفا آنلاین - نسرین علیزاده افزود: پای مرغ حاوی انواع ویتامینها نظیر ویتامین D,A، منیزیم، کلیسیم، فسفر و دیگر مواد مغذی است. پای مرغ به رشد و نمو کودکان و نوجوانان کمک شایانی میکند.وی تصریح کرد: با مصرف پای مرغ میتوان از بسیاری از بیماریهای استخوانی، پیشگیری و بسیاری از آنها را درمان کرد. مصرف سوپ پای مرغ، کمردرد و دردهای استخوانی را کاهش میدهد. همچنین مصرف پای مرغ علاوه بر تاثیر بر استخوان بر گوارش و حافظه تاثیر بسزایی دارد و با استرس مقابله میکند.