به گزارش شفا آنلاین - یك متخصص طب سنتی گفت: مصرف عرقیجات در ماه رمضان توصیه نمیشود، زیرا این نوشیدنیها خنك كننده كبد هستند و نه خنككننده بدن.
اقباله ذاكر حسینی با تاكید بر مصرف نوشیدنیهای ولرم در وعدههای افطار،
اظهار كرد: به دلیل طبع سرد بدن لازم است در وعده افطار از نوشیدنیهای
ولرم همراه با مواد دارای قند طبیعی مانند خرما، عسل یا انگور شیرین
استفاده شود، چرا كه این مواد شیرین علاوه بر تنظیم قندخون بدن خاصیت
سمزدایی نیز دارند.
وی درباره مواد غذایی پیشنهادی در ماه رمضان كه به رفع عطش كمك میكنند،
بیان كرد: دم كردن برگ خشك نعناع و یا مخلوط آن با عسل و تهیه به صورت شربت
و نوشیدن آن بین افطار تا سحر موجب رفع تشنگی خواهد شد.
ذاکر حسینی افزود: در میان عرقیات تنها كاسنی خاصیت خنككنندگی بدن را دارد، از این رو پیشنهاد میشود نوشیدنی هایی مانند خاكشیر را با كمی كاسنی و گلاب مخلوط كرده و سپس استفاده كرد.
این متخصص طب سنتی، تمبر هندی را به عنوان یكی از مواد غذایی مفید در ماه رمضان معرفی كرد و گفت: خیس دادن تمبر هندی و صاف كردن آن و سپس مخلوط آن با عسل و تهیه به صورت شربت، نوشیدنی مفیدی برای رفع یبوست در ماه رمضان محسوب میشود.
وی افزود: میتوان از دم كرده لیمو عمانی و همچنین مخلوط زردآلوی تازه همراه عسل نیز به عنوان مواد غذایی مناسب جهت رفع عطش و سنگینی معده استفاده کرد.