به گزارش شفا آنلاین : محققان علوم پزشکی در اروپا اعلام کردند: مصرف غذای شور، بلوغ را به تاخیر می اندازد.
بر اساس این مطالعه که نتایج آن در کنگره غدد درون ریز اروپا در دوبلین ارائه شد، رژیم غذایی غربی که سرشار از نمک است، در موش های آزمایشگاهی، بلوغ را به تاخیر می اندازد.
دانشمندان می گویند غذای شور، بلوغ را به تاخیر می اندازد و این
تاخیر، به نوبه خود، مشکلات رفتاری، استرس و کاهش میزان باروری را سبب می
شود.
بررسی های اخیر سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد مردم سراسر جهان، بیشتر از حد نیاز، نمک مصرف می کنند.
سازمان بهداشت جهانی، مصرف روزانه 5 میلی گرم نمک را برای بزرگسالان توصیه می کند.